Berlitz_Logo_Kids&Teens_RGB-x200

Mimi & Me, program za djecu uzrasta od 4 do 7 godina

 

Pružite svom djetetu početnu prednost u školi i životu

Djeca imaju prirodni dar za usvajanje novih jezika. Berlitzov program Mimi & Me za djecu uzrasta od 4 do 7 godina izvodi taj talenat na površinu. Program Mimi & Me se sastoji od:

  • Starter nivoa, namijenjenog uzrastu od 4 do 5 godina i
  • Primary nivoa, namijenjenog uzrastu od 6 i 7 godina.

U ovom uzbudljivom, inovativnom i zabavnom jezičkom kursu djeca se uče govoru i interakciji sa prirodnom lakoćom. Predavanja su zasnovana na slavnoj Berlitz Metodi® i najnovijim pedagoškim istraživanjima. Lekcije su kao igra sa prijateljima, a tad Vaše dijete uči najviše! Program se odnosi na škole, grupe i individualne polaznike.

 

Ključni aspekti programa Mimi & Me

  • Učenje kroz uzbudljive priče, igre, pjesme i zabavne aktivnosti
  • Fokus na konverzaciji sa pozitivnom podrškom
  • Jačanje samopouzdanja prilikom upotrebe ciljanog jezika pomoću čuvene Berlitz Metode®
  • Aktiviranje dječije prirodne sposobnosti da uče
  • Nastava se izvodi dva puta sedmično, u grupi od 5-8 polaznika
  • Programi se izvode na engleskom i njemačkom jeziku

Sa svakim malim polaznikom i njegovim roditeljima se zakazuje razgovor u Berlitz centru prije upisa na program, stoga se obratite Berlitz centru već danas, upoznajte sebe i svoje dijete sa Mimi i drugarima i pružite svom djetetu priliku koja traje cijeli život.

 

Razumijevanje načina na koji djeca uče

Učenje jezika i razumijevanje kulture predstavlja značajnu prednost u našem globalnom društvu i što ranije napravimo podlogu za učenje, tim bolje. Berlitz Kids&Teens predavači su posebno obučeni da predaju djeci. Pri tome koriste zabavne i kreativne priče, te pjesme i igre kako bi pokrenuli maštu Vaše djece, učeći ih da govore engleski prirodno. Djeca su angažovana kroz uzbudljive avanture Mimi, njenog brata Manija i njihovih prijatelja, Pepija i Zigija. Učenje jezika postaje važno, dostupno i zabavno! Bićete zapanjeni naglim poboljšanjem zahvaljujući konstantno ažuriranim podacima o njihovom napretku.

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite se svom lokalnom Berlitz centru kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših kurseva već danas.

Kontaktirajte nas odmah >

Saznajte više o programima Mimi & Me za djecu.

Pogledaj više >