Grupna nastava

 

Postignite maksimalno samopouzdanje prilikom govora

Berlitz grupna nastava Vam nudi ležerno grupno okruženje, pri čemu ste potpuno posvećeni novom jeziku, gdje učite da govorite intuitivno, kroz razgovor. Nastava se odvija u redovnim i fiksnim terminima. Učesnici su na istom nivou jezičkog znaanja, što svakom od učesnika pomaže da ostane motivisan i angažovan budući da svi napredujete zajedno. Za kratko vrijeme ćete govoriti sa više samopouzdanja, kako za vrijeme časova tako i u svakodnevnom životu.Postavite sebi visoke ciljeve i savladajte ih pomoću čuvene Berlitz Metode®. Sa preko 135 godina rada, Berlitz je razvio metod koji se primjenjuje za svaki jezik koji je predmet učenja. . Najvažnije je što su Berlitz nivoi i certifikati priznati  širom svijeta, tako da poslodavci i studenti mogu biti sigurni u naše procjene.

Zaboravite na izgovore, progovorite sa samopouzdanjem!

 

Berlitz standardi – svjetski standardi

Postavite sebi visoke ciljeve i savladajte ih pomoću čuvene Berlitz Metode®. Sa preko 135 godina rada, Berlitz je razvio metod za 10 nivoa za svaki jezik koji podučava. Najvažnije je što su Berlitz nivoi i certifikati priznati  širom svijeta, tako da poslodavci i studenti mogu biti sigurni u naše procjene.

 

Prednosti naših grupnih kurseva

  • Efikasno učenje za sve nivoe znanja korištenjem Berlitz Metode®
  • Kvalifikovani predavači koji su izvorni govornici, uz njihovu konstantnu podršku
  • Materijali za učenje prilagođeni Vašim ciljevima i interesima

 

Konstantna podrška Vašeg Berlitz predavača

Svaki Berlitz predavač određuje kakav sadržaj kursa je najpogodniji za svaku datu grupu i olakšava proces učenja angažujući Vas na nivou koji je iznad jednostavnog usvajanja jezika. Izborom tema koje Vas zanimaju, ostajete motivisani i lako apsorbujete jezik i upoznajete različite kulture. Zahvaljujući konstantnim povratnim informacijama Vašeg predavača kao i uz podršku kompletnog Berlitz osoblja, brzo i efikasno ćete ostvariti svoje željene jezičke ciljeve.

Grupna nastava pruža prijateljsko i produktivno okruženje za učenje novog jezika zajedno sa ostalim polaznicima koji su na sličnim nivoima znanja. Obratite se Berlitz centru da biste dobili više informacija i prijavite se na grupni kurs već danas.

 

Obratite se Vašem Berlitz centru biste provjerili dostupnost jezika

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Testirajte Vaše znanje jezika u 20min (BESPLATNO)

Testirajte se >

Otkrijte zašto je Berlitz Metoda® najefikasniji način da naučite jezik!