Total Immersion®

 

Ostvarite svoje ciljeve brzo

Berlitz Methoda® je poznata po svojoj nastavnoj tehnici potpune posvećenosti, a naš Total Immersion® kurs podiže taj princip na viši nivo. Sastoji se od jedan-na-jedan nastave sa Berlitz predavačem uključujući 12 dnevnih časova na period od jedne do šest sedmica. Kvalifikovani predavači koji su izvorni govornici pomažu Vam da se suočite sa svim preprekama koje možete da imate, navodeći Vas da govorite najmanje 50% vremena. Ako ste u potrazi za intenzivnim rješenjima za učenje jezika, onda Total Immersion® kurs predstavlja najbolji izbor za Vas.

 

Prednosti naših Total Immersion® kurseva

  • Individualni intenzivni kursevi jezika fokusirani na Vaše specifične ciljeve
  • Efikasno iskustvo učenja za sve nivoe jezika korištenjem Berlitz Methode®
  • Kompaktna opcija sa 12 časova dnevno (60 sati/sedmično) preko 1-6 sedmica
  • Maksimalno učešće polaznika, najmanje 50% vremena govore polaznici

 

Usmjereno ka Vašim ličnim i profesionalnim potrebama

Total Immersion® kurs Vam pomaže da unapredite nivo jezika i ostvarite svoje jezičke ciljeve u rekordnom roku. Bez obzira da li se odlučite za kurs od jedne sedmice, kurs od šest sedmica ili nešto između, ostvarivanje Vaših ciljeva učenja je zagarantovano. Sadržaj kursa je prilagođen tako da odgovara Vašim potrebama. Berlitz predavači se mogu koristiti širokim izborom materijala iz raznih vrsta industrije i područja interesa. Stičete znanja koja možete koristiti u svakodnevnom životu, povećavajući svoje samopouzdanje pri korišćenju jezika u svakoj situaciji.

Total Immersion® kurs je idealan za polaznike koji treba da brzo poboljšaju nivo znanja i steknu solidnu osnovu u novom jeziku. Obratite se Berlitz centru da biste dobili više informacija i prijavite se na Total Immersion® kurs već danas.

 

Dostupno za sve ciljane jezike

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite se Vašem lokalnom Berlitz centru da biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših kurseva već danas.

Kontaktirajte nas odmah >

Testirajte Vaše znanje jezika u 20 min (BESPLATNO)

Testirajte se >

Otkrijte zašto je Berlitz Metoda® najefikasniji način da naučite jezik!