Online nastava + Telefonski kursevi

 

Inovativan i efikasan način učenja jezika

Ovaj jedinstveni kurs učenja kombinuje efikasnost naših Individualnih telefonskih kurseva sa Online nastavom kako bi se postigli bolji rezultati. Dobićete dodatne prednosti od lične pažnje predavača koji je izvorni govornik i imati potpuni pristup svim online materijalima i pomoćnim alatkama iz CyberTeachers-a, osmišljenim da dodatno poboljšaju Vaše iskustvo učenja. Lekcije su dostupne 24/7 i imate svu fleksibilnost koja Vam je potrebna da prisustvujete kursevima, čak i kada ste u pokretu ili imate zahtjevan raspored.

 

Prednosti naših Phone Blended Learning kurseva

  • Časovi uživo sa privatnim predavačem dostupni iz bilo kog mjesta sa fiksnog telefona
  • Neograničen pristup našem nagrađivanom online kursu-CyberTeachers
  • Kursevi dostupni sa računara, fiksnog telefona, mobilnog telefona i tableta
  • Ukupna fleksibilnost i kursevi na raspolaganju 24/7, sa bilo kog mjesta u svijetu

 

Autentično iskustvo učenja jezika

Sa našim Phone Blended Learning rješenjem imate priliku da iskusite jedinstven kurs jezika. S jedne strane, vježbate svoje usmene veštine sa privatnim instruktorom preko telefona. S druge strane, Vi koristite neograničen pristup vježbama sa CyberTeachers, kako biste ojačali svoje sposobnosti u gramatici, vokabularu i pisanom razumijevanju. Materijal za učenje je u potpunosti prilagođen Vašim individualnim potrebama; ličnim i profesionalnim ciljevima. Možete dobiti punu podršku od svog predavača i stalno ste motivisani da postignete svoje jezičke ciljeve brzo i efikasno.

Berlitzov Phone Blended Learning je zaista efikasan, fleksibilan i inovativan način da naučite novi jezik! Obratite se Berlitz centru da biste više saznali o telefonskim časovima i online materijalima uključenim u Blended Learning kurs.

 

Dostupno za 5 ciljnih jezika *:

Engleski, Španski, Francuski, Njemački i Italijanski

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Otkrijte jedan od najfleksibilnijih načina da se naučite novi jezik!

Upoznajte CyberTeachers – Berlitzov nagrađivani program za e-Učenje.