Online nastava

 

Učite online kada god želite

Berlitz nudi efikasnu Online nastavu jezika preko naše nagrađivane platforme – Cyber Teachers. Možete koristiti ogroman izbor online materijala koji će Vam pomoći da naučite novi jezik ili poboljšate Vaš nivo znanja. Sadržaj Vaših e-predavanja se bira prema Vašem profilu, obezbjeđujući da učite jezičke vještine koje su relevantne za Vaš svakodnevni život. Imate neograničen pristup svim izvorima učenja i možete učiti u bilo koje vrijeme, sa bilo kog mjesta samo uz internet konekciju.

 

Prednosti naših Online kurseva

  • Program e-predavanja je personalizovan prema Vašem profilu posla i ciljevima
  • Neograničen pristup stotinama online vježbi za samostalno učenje
  • Kurs dostupan preko računara, telefona ili tableta
  • Sveobuhvatni alati izvještavanja omogućuju Vam da pratite svoj napredak

 

Bogata raznolikost sredstava za učenje

CyberTeachers nudi mnoge dodatne alatke* da bi se ubrzalo učenje. Dobijate 5-minutne dnevne lekcije kako biste radili na određenim pravilima, izrazima i greškama koje treba izbjegavati. Bogata baza podataka sa vježbama daje stotine sati ciljanih vježbi gramatike, vokabulara, usmenih i pismenih sposobnosti. Inovativne pomoćne alatke kao što su videi, pomoć u pisanju, rječnik, prevodilac i trener govora su uvijek na raspolaganju da poboljšaju Vaše iskustvo učenja.

CyberTeachers takođe daje mogućnost da integriše Vaše lične materijale direktno u platformi, pretvarajući ih u interaktivne vježbe za učenje jezika.

Isprobajte naše nagrađivano Online Upoznavanje sa CyberTeachers. Obratite se Berlitz centru da biste dobili više informacija i prijavite se na našu internet platformu već danas.

 

*Funkcije koje su naprijed navedene odnose se na CyberTeachers na engleskom jeziku. Neke od funkcija nisu dostupne za druge jezike. Molimo Vas da zatražite više informacija od Berlitz savjetnika.

 

Dostupno za 5 ciljnih jezika *:

Engleski, Španski, Francuski, Njemački, Italijanski

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Upoznajte se sa CyberTeachers- Berlitzovim nagrađivanim programom za e-Učenje.