Jedan-na-jedan Blended učenje

 

Naše jedinstveno rješenje za učenje jezika

Jedan-na-jedan rješenje Blended učenja kombinuje Berlitz individualnu nastavu u učionici sa pogodnostima e-učenja sa CyberTeachers programom. Polaznici mogu samostalno vježbati bilo od kuće ili iz kancelarije, prema sopstvenom tempu. U toku jedan-na-jedan predavanja, polaznici se fokusiraju na vještine slušanja i usmene vještine. Ovaj kurs je oblikovan kako bi maksimizirao efekat obuka, dajući Vašim zaposlenima neograničen pristup dodatnim resursima za vježbu njihovih jezičkih vještina van učionice.

 

Prednosti naših jedan-na-jedan kurseva Blended učenja

  • Optimalno korištenje vremena predavača, kako biste mogli da se fokusirate na aktiviranje jezika
  • Neograničen pristup našem nagrađivanom programu e-učenja CyberTeachers
  • Visoka motivacija zahvaljujući posvećenosti predavača u nastavi jedan-na-jedan
  • Sadržaj prilagođen i povezan sa polaznikovom profesijom ili oblastima interesovanja

 

Optimalno vrijeme pričanja u učionici

Jedan-na-jedan program Blended učenja se zasniva na jedinstvenoj Berlitz Metodi®, a predavači su koncentrisani na vježbanje usmenih vještina. U ovom jedinstvenom jezičkom programu, polaznici prvo rade na razumijevanju i pamćenju kroz program e-učenja, a nakon toga maksimizira se vrijeme pričanja u učionici. Sadržaj kursa je personalizovan u skladu sa polaznikovim profilom, ciljevima, profesiji i interesima, što ga čini fleksibilnim i efikasnim iskustvom učenja. Sa personalizovanim sadržajem i brzim rezultatima, polaznici su visoko motivisani kroz cijelu obuku.

Sa našim jedan-na-jedan kursevima Blended učenja možete optimizirati Vaš budžet za obuke. Obratite se jednom od naših savjetnika za više informacija o savršenom Blended Learning rješenju za Vaše zaposlene.

 

Dostupno za jezike:

Engleski

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite se Berlitz savjetniku za više informacija o našim Korporativnim obrazovnim rješenjima.

Kontaktirajte nas odmah >

Upoznajte CyberTeachers – Berlitzov nagrađivani program za e-Učenje.