Korporativna grupna nastava

 

Berlitz grupni kursevi su…

osmišljeni na način da povećaju vještine poslovne komunikacije zaposlenih. Časovi mogu biti održani u našem jezičkom centru, preko Berlitz virtuelnih platformi ili u prostorijama kompanije, u zavisnosti od konkretnih zahtjeva kompanije. Male grupe ohrabruju aktivno učešće i maksimiziraju vrijeme pričanja polaznika. Takođe, korporativne grupe od 4 do 10 polaznika, sa programima koji su su fleksibilni i osmišljeni prema potrebama odjela unutar kompanije ili same industrije u kojoj kompanije posluje, na duži vremenski period garantuju uspješno ostvarivanje ciljeva obuke polaznika.

 

Polu-privatna nastava

Optimalna mješavina privatne i grupne nastave, koja omogućava polaznicima da većinu vremena u toku predavanja provedu koristeći novi jezik. Kombinacija Berlitz Metode®, našeg tima kvalifikovanih predavača i ugodne atmosfere jasno razrješava njihove nedoumice i brzo utiče na njihovo samopouzdanje prilikom komuniciranja.

Zahvaljujući upotrebi Berlitz Metode® zaposleni brzo uvide veliki napredak u svojim jezičkim vještinama. Izloženi novom jeziku, uče vokabular i gramatiku intuitivno i povećavaju svoju kulturološku osviještenost.

Polu-privatna nastava pruža Vašim zaposlenima visokoefikasno i interaktivno iskustvo učenja jezika Za više informacija o ovom obliku nastave, obratite se Berlitz centru.

 

Grupna nastava

Korporativni grupni kursevi zasnovani su na 4 do 10 polaznika iz jedne kompanije ili jednog njenog sektora. Prilagođeni materijali se fokusiraju na područja od najvećeg značaja za članove tima, garantujući uspjeh kako zaposlenima tako i kompaniji.

 

Prednosti grupne nastave

  • Brzo i efikasno učenje korištenjem Berlitz Metode®
  • Časovi se mogu održavati u Berlitz jezičkom centru ili u prostorijama kompanije
  • Fleksibilna politika otkazivanja
  • Redovne povratne informacije i izvještavanje o napretku polaznika

Direktno ste uključeni u proces učenja, dok su postavljeni ciljevi i povratne informacije automatski pripojene u planove predavanja. Berlitz predavači koriste sadržaje povezane sa Vašom specifičnom industrijom i poslovnim ciljevima. Zaposleni su spremni da bolje obavljaju svoje zadatke dok simultano unapređuju svoje jezičke vještine. Naš obiman sistem procjene pruža ažurirane preglede napretka svakog od polaznika. Stalni nadzor osigurava transparentnost Berlitz kurseva i omogućava nam da garantujemo uspješno ostvarenje ciljeva obuke.

 

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite se Berlitz savjetniku za više informacija o našim Korporativnim obrazovnim rješenjima.

Kontaktirajte nas odmah >

Saznajte više o našim visokvalifikovanim Berlitz predavačima.

Otkrijte zašto je Berlitz Metoda® najefikasniji način da naučite jezik!