Korporativna grupna nastava

 

Visoka motivacija kroz produktivnu dinamiku grupe

Korporativni grupni kursevi zasnovani su na 4 do 10 polaznika iz jedne kompanije ili jednog njenog sektora. Prilagođeni materijali se fokusiraju na područja od najvećeg značaja za članove Vašeg osoblja, garantujući uspjeh kako zaposlenima tako i kompaniji. Naši kvalifikovani izvorni govornici obezbjeđuju savršen tempo učenja za grupu. Berlitz usklađuje raspored održavanja nastave sa radnim obavezama zaposlenih. Zakazani časovi mogu biti odgoeni uz prethodno dostavljeno obavještenje.

 

Prednosti od naših kurseva grupna nastave

  • Brzo i efikasno učenje za sve nivoe korištenjem Berlitz Metode®
  • Časovi se mogu održavati u Berlitz jezičkom centru ili u prostorijama Vaše kompanije
  • Fleksibilna politika otkazivanja (obavještenje poslati do 14.00 časova prethodnog dana)
  • Redovne povratne informacije i izvještavanje o napretku polaznika

 

Budite u toku sa rezultatima zaposlenih

Direktno ste uključeni u process učenja i Vaši postavljeni ciljevi i povratne informacije su automatski pripojene u planove predavanja. Berlitz predavači koriste sadržaje povezane sa Vašom specifičnom industrijom i poslovnim ciljevima. Zaposleni su spremni da bolje obavljaju svoje zadatke dok simultano unapređuju svoje jezičke vještine i kulturalnu osviještenost. Naš obiman sistem procjene obuke pruža Vam ažurirane preglede napretka svakog od polaznika. Stalni nadzor osigurava transparentnost Berlitz kurseva i omogućava nam da garantujemo uspješno ostvarenje Vaših ciljeva obuke.

Sa korporativnom grupnom nastavom Vaše osoblje unapređuje svoje jezičke vještine na način koji doprinosti budućim rezultatima Vaše kompanije. Obratite se jednom od naših savjetnika kako biste porazgovarali o opcijama grupne nastave bilo u Berlitz centru ili u Vašoj kompaniji.

 

Dostupno za sve ciljane jezike

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite se Berlitz savjetniku za više informacija o našim Korporativnim obrazovnim rješenjima.

Kontaktirajte nas odmah >

Saznajte više o našim visokvalifikovanim Berlitz predavačima.

Otkrijte zašto je Berlitz Metoda® najefikasniji način da naučite jezik!