Program za e-Učenje – CyberTeachers

 

Dizajniran da održi motivaciju polaznika

Program za e-Učenje -CyberTeachers je savršen alat za unapređenje jezičkih vještina Vaših zaposlenih, sa maksimalnom fleksibilnošću. Nakon što se pretplate, polaznici prolaze kroz online provjeru. Nakon toga, personalizovani plan kursa je pripremljen za svakog individualno, pri čemu se u obzir uzimaju polaznikov nivo znanja, jezički ciljevi i sklonosti. Polaznici uživaju pogodnosti od neograničenog pristupa platformi i mogu dnevno raditi na novim i zanimljivim sadržajima koji su oblikovani tako da ih drže motivisanim i pomažu im da dostignu svoje jezičke ciljeve.

 

Prednosti od naših e-Learning kurseva

  • Program e-predavanja personalizovan prema ciljevima i opisu posla svakog polaznika
  • Kurs dostupan putem računara, telefona ili tableta
  • Obiman alat za praćenje i nadzor dostupan i polaznicima i predavačima
  • Premium verzija programa – CyberTeachers Live – nudi mentora uživo, dostupnog 24/7 i časove uživo sa predavačima i drugim korisnicima

 

Bogata raznolikost sredstava za učenje

CyberTeachers nudi mnoge dodatne alatke * da bi se ubrzalo učenje. Dobijate 5-minutne dnevne lekcije kako biste radili na određenim pravilima, izrazima i grešakama koje treba izbjegavati. Bogata baza podataka sa vježbama daje stotine sati ciljanih vježbi gramatike, vokabulara, usmenih i pismenih sposobnosti. Inovativne pomoćne alatke kao što su videi, pomoć u pisanju, rječnik, prevodilac i trener govora su uvijek na raspolaganju da poboljšaju Vaše iskustvo učenja. CyberTeachers takođe daje mogućnost da integriše Vaše lične materijale direktno u platformi, pretvarajući ih u interaktivne vježbe za učenje jezika.

Obratite se jednom od naših savjetnika kako biste zatražili personalizovanu prezentaciju naše nagrađivane platforme e-Učenja i naučite kako CyberTeachers mogu pomoći Vašim zaposlenima da unaprijede svoje jezičke vještine.

* Funkcije koje su naprijed navedene odnose se na CyberTeachers na engleskom jeziku. Neke od funkcija nisu dostupne za druge jezike. Molimo Vas da zatražite više informacija od Berlitz savjetnika.

 

Dostupno za 6 ciljanih jezika*:

Engleski, Španski, Francuski, Njemački, Italijanski i Holandski

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite se Berlitz savjetniku za više informacija o našim Korporativnim obrazovnim rješenjima.

Kontaktirajte nas odmah >

Upoznajte CyberTeachers – Berlitzov nagrađivani program za e-Učenje.