Telefonska nastava

 

Inovativna rješenja za zaposlene sa pretrpanim rasporedom

Za mnoge ljude prisustvo jezičkim predavanjima može biti teško. Berlitz je riješio ovaj problem individualnom nastavom putem telefona. Na kursu Vaš zaposleni provodi vrijeme jedan-na-jedan sa kvalifikovanim Berlitz predavačem, pri čemu je omogućena fleksibilnost prilikom učenja novog jezika čak i onda kada je polaznik na putu. Naš tim od 650 predavača pokriva sve vremenske zone, te su časovi dostupni 24/7 i mogu se pohađati iz bilo kog dijela svijeta. Polaznici koriste platformu za online upravljanje pomoću koje mogu svakodnevno da rezervišu ili otkažu lekcije kao i da pristupe personalizovanim materijalima za učenje.

 

Prednosti naše individualne telefonske nastave

  • Predavanja su dostupna bilo kada, danju ili noću, iz bilo kog dijela svijeta
  • Fleksibilna politika otkazivanja: samo 6 sati prije zakazanog početka časa
  • Kvalifikovani izvorni govornici koji brzo i efikasno pružaju jezičku obuku
  • Pedagoški materijali oblikovani prema zahtjevima posla polaznika i industriji u kojoj radi

 

Kurs koji se prilagođava svakom polazniku

Prijava na ovaj kurs dozvoljava polazniku pristup online platformi gdje može lako i efikasno upravljati svojim kursom. Slobodno odlučuju o tome kada žele da imaju predavanja i program im odmah predlaže opcije koje bolje odgovaraju njihovom izboru. Predavači prate struktuiran program koj je određen prema polaznikovom nivou znanja i ciljevima. Ipak, krajnje su fleksibilni u prilagođavanju lekcija i mogu integrisati polaznikove vlastite dokumente kako bi odgovorili bilo kakvoj neodložnoj potrebi koju polaznik može imati.

Telefonska nastava pruža polaznicima potpunu fleksibilnost u pogledu vremena, mjesta i sadržaja lekcije. Polaznici uče prema tempu koji im odgovara i motivisani su brzim napretkom u jezičkim vještinama. Obratite se našem savjetniku za više informacija o našim rješenjima za učenje na daljinu.

 

Dostupno za pet jezika:

Engleski, Španski, Francuski, Njemački i Italijanski

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite se Berlitz savjetniku za više informacija o našim Korporativnim obrazovnim rješenjima.

Kontaktirajte nas odmah >

Otkrijte jedan od najfleksibilnijih načina da naučite nov jezik!