Telefonski program Blended učenja

 

Iskustvo programa Blended učenja

Rješenje programa Blended učenja kombinuje individualnu telefonsku nastavu sa programom e-učenja CyberTeaches. Sadržaj kursa je potpuno personalizovan i omogućava sav alat potreban Vašim zaposlenima kako bi ostvarili svoje specifične jezičke ciljeve. Polaznici uče prema sopstvenom tempu, sa bilo koje lokacije i kursu mogu pristupiti sa bilo kog uređaja (računar, pametni telefon ili tablet) u skladu sa njihovi potrebama i sklonostima. Pažnja privatnih predavača je još nešto što daje dodatnu prednost polaznicima ovog kursa, jer ih oni drže motivisanim i fokusiranim.

 

Prednosti naših kurseva prema programu telefonskog Blended učenja

  • Predavanja uživo sa privatnim predavačem dostupnim bilo gdje
  • Neograničen pristup našem nagrađivanom programu e-učenja CyberTeachers
  • Sadržaj dostupan na svim uređajima – računar, telefon ili tablet
  • Potpuna fleksibilnost i dostupnost kurseva 24/7, bilo gdje u svijetu

 

Najbolje iz oba svijeta

U programima telefonskih Blended učenja polaznici će doživjeti jedinstvene prednosti od oba naša inovativna rješenja. S jedne strane, oni praktikuju svoje usmene vještine u visoko učinkovitim i ciljanim telefonskim lekcijama sa privatnim predavačem. S druge strane, imaju koristi od neograničenih vježbi za samostalno učenje sa programom CyberTeachers kako bi ojačali svoje vještine u gramatici, vokabularu i pisanom razumijevanju. Materijal za učenje u potpunosti je prilagođen potrebama svakog pojedinca, profilu i temama vezanim za posao. To osigurava da motivisanost zaposlenika ostane na najvišem nivou sa ciljem brzog i efiksanog poboljšanja njihove fluentnosti.

Programi telefonskih kurseva Blended učenja su idealni za poslovne ljude sa pretrpanim rasporedima. Obratite se jednom od naših savjetnika za više informacija o savršenom rješenju Blended učenja za Vaše zaposlene.

 

Dostupno za 5 ciljanih jezika:

Engleski, Španski, Francuski, Njemački i Italijanski

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite se Berlitz savjetniku za više informacija o našim Korporativnim obrazovnim rješenjima.

Kontaktirajte nas odmah >

Otkrijte jedan od najfleksibilnijih načina da naučite novi strani jezik!

Upoznajte CyberTeachers – Berlitzov nagrađivani program za e-Učenje.