Virtuelna nastava

 

Berlitz virtuelne učionice

Ponekad je teško prisustvovati predavanjima koja su unaprijed dogovorena i imaju svoj raspored. Virtuelne učionice prevazilaze ovu prepreku i namijenjene su svim onim polaznicima koji se ili nalaze u drugom gradu u odnosu na Berlitz centar ili se često nalaze na putu, zatim kompanijama čiji zaposleni su u drugom gradu/državi/kontinentu, te onima koji žele iskoristiti prednosti učenja putem online platformi. Kao i na klasičnim predavanjima, izloženost ciljanom jeziku je ključna. U malim grupama od 3 do 5 polaznika, polaznici uče jezik primjenom Berlitz metode®, sa bilo koje lokacije koja im u tom trenutku odgovara. Sve što im je potrebno na času je internet veza!

 

Prednosti Berlitz virtuelnih učionica

  • Fleksibilan raspored, bez gubljenja vremena na putovanje
  • Kvalifikovani izvorni govornici, obučeni da koriste Berlitz Metodu®
  • Predavanja se mogu snimati i ponavljati neograničen broj puta
  • Mogućnost formiranja grupa zaposlenih iz iste kompanije, bez obzira na lokaciju ili otvorenih grupa

Neprekidna evaluacija i mjerenje ostvarenja ciljeva – obuke su podržane čvrstim sistemom upravljanja učenjem. Redovni kvizovi i završno ispitivanje pružaju polaznicima obiman pregled postignutog u dosadašnjem učenju. Materijali za kurs su relevantni  industriji ili sektoru polaznika, što omogućava da se naučeno primjenjuje bez odlaganja. Pogodnost virtuelnih učionica zajedno sa Berlitz Metodom® daje siguran recept za uspjeh.

Berlitz virtuelne učionice pružaju polaznicima mogućnost jednostavnog prisustva času putem interneta, štedeći tako vrijeme i novac. Za detaljnije informacije obratite se Berlitz centru.

 

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite se Berlitz savjetniku za više informacija o našim Korporativnim obrazovnim rješenjima.

Kontaktirajte nas odmah >

Saznajte više o našim visokvalifikovanim Berlitz predavačima.

Otkrijte zašto je Berlitz Metoda® najefikasniji način da naučite jezik!