Govorite jezikom poslovanja

 

Uvećajte dostignuća Vaše kompanije

Berlitz Vam pruža visokospecijalizovane programe obuke oblikovane tako da učine Vaše zaposlene samopouzdanim kada se pripremaju za profesionalne misije. Naši materijali, razvijeni u saradnji sa Vama, kao i naš tim profesionalnih predavača su pripremljeni kako bi na vrijeme prepoznali Vaše potrebe za brzom, ciljanom i učinkovitom komunikacijom.

 

Specijalizovane obuke za povećanje performansi

Svi materijali za obuke su oblikovani prema opisu posla Vašeg zaposlenog, dok naš tim ima solidno iskustvo u poslovnom svijetu. Cilj je da polaznici brzo obavljaju poslovne zadatke na dnevnom nivou u sopstvenoj profesionalnoj oblasti.

 

Fleksibilnost u svim aspektima programa obuke

Nudimo Vam veliki izbor formata obuke tako da se kursevi lako integrišu u zauzeti poslovni raspored kao i u budžet Vaše kompanije.  Kursevi se mogu održavati u Vašoj kompaniji, u našem jezičkom centru ili preko naše inovativne virtuelne platforme.

 

Bilo za jednog ili za mnoge, mi se brinemo o svemu

Berlitz je posvećen pružanju usluge istog kvaliteta kroz sve oblike obuke koje je preduzela Vaša kompanija. Bilo da se radi o jednom ili većem broju polaznika, Vaš koordinator će Vam pomoći da upravljate svime od početka do kraja.

Berlitz govori jezik poslovanja i razumije potrebe Vaše kompanije. Nudimo Vam fleksibilne, inovativne i efektivne planove obuka sa kojima se nijedan konkurent ne može porediti. Rezultati će biti vidljivi u vještinama Vaših zaposlenih i u poslovnim rezultatima Vaše komapnije. Za više informacija o našim Korporativnim rješenjima za obuke, obratite se Berlitz savjetniku danas.

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite se Berlitz savjetniku da dobijete više informacija o našim Korporativnim obrazovnim rješenjima već danas.

Kontaktirajte nas odmah>

Total Immersion®

Uronite u najintenzivnije iskustvo učenja jezika sa našim kursom Total Immersion®.

Saznajte više ›

Phone Blended

Ovaj kurs predstavlja kombinaciju telefonskih i online instrukcija i idealan je za zaposlene sa pretrpanim rasporedom.

Saznajte više ›