Pozovite nas +387 (51) 492 521

Dan otvorenih vrata u Berlicu

Početna

Dan otvorenih vrata u Berlicu 

Iskusite zabavni dio učenja stranog jezika!

Kraj ljeta i početak jeseni odlučili smo dočekati Danom otvorenih vrata, kojim počinjemo narednu školsku godinu u Berlicu, a koji planiramo održati 26. avgusta sa početkom u 17.30 u prostorijama škole.

Taj dan namijenili smo razgovoru, upoznavanju, druženju sa djecom i roditeljima, zabavnim i kreativnim sadržajima, demo časovima sa djecom i tinejdžerima i to sve na engleskom, njemačkom i italijanskom jeziku, zatim besplatna testiranja, upoznavanje sa istorijom škole, predstavljanje programa i knjiga za djecu predškolskog, školskog i tinejdžerskog uzrasta.

 

Look & See – Play. Learn. Make. Connect. Program za najmlađe gdje će djeca engleski jezik savladati sa lakoćom i naučiti pričati prirodno, zahvaljujući igrama, kreativnim aktivnostima – umjetnost, crtanje, izrada raznih predmeta, itd. – predstavama i muzici, koje će djetetu omogućiti bolju interakciju sa drugom djecom u grupi. Naravno, sve na engleskom jeziku i kroz zabavne aktivnosti prilagođene uzrastu djeteta!

 

Look – The world is an amazing place! – program engleskog jezika za djecu školskog uzrasta vodi najmlađe od travnatih površina Afrike do prašuma Amazonije, učeći ih o geografiji, prirodi, različitim kulturama, nauci i istraživanju. Ovaj novi program Berlica i Ncionalne geografije zadivljujući program je osmišljen da podstakne dječiju maštu i znatiželju i provede ih kroz sve kontinente svijeta.

 

Time Zones program (12 do 16 godina) engleskog jezika za djecu od 12 do 16 godina, sa snažnim internacionalnim fokusom. Rađen u saradnji sa Nacionalnom geografijom, ovaj program upoznaje tinejdžere sa istorijom, pop kulturom, savremenom tehnologijom, sa bogatim sadržajima u vidu reportaža, slika i video materijala National Geographic-a. Jezičke vještine su optimalno usklađene u svim dijelovima korištenja materijala za učenje.

 

Njemački jezik za djecu i tinejdžere u današnjem okruženju predstavlja više od zabave i dodatne vanškolske aktivnosti. Da li ste znali da se riječ „Freundschaftsbezeigungen“, koja označava prijateljske veze i odnose, najčešće koristi na Oktoberfestu?

Ili da, na primjer, na njemačkom možete izmišljati otkačene pridjeve ili složene riječi ili riječi koje su toliko dugačke da imaju sopstvenu perspektivu, kako je to primjetio Mark Tven. Šalu na stranu, osim što predstavlja najvećeg evropskog spoljnotrgovinskog partnera Sjedinjenim Američkim Državama, Njemačka je i najveća ekonomija u Evropi. Engleski jezik je zastupljen u školskom sistemu skoro jednako kao i u vannastavnim aktivnostima, što ga čini široko rasprostranjenim i dostupnim za učenje,  dok ekonomska, kulturološka i na kraju istorijska povezanost našeg podneblja sa zemljama njemačkog govornog područja sve više ukazuju na značaj i jednog i drugog jezika u odrastanju djece.

Ostali jezici su na upit.

Pripreme za školski program iz engleskog i njemačkog jezika

Ukoliko su Vašem djetetu potrebne dodatne instrukcije kako bi lakše savladalo školsko gradivo, slobodno nam se obratite.  Individualna nastava omogućava prilagođen pristup svakom djetetu posebno, kao i rad prema zadanim ciljevima i zadacima.

Ukoliko vas zanima kako se sve navedeno uklapa u Berlic Banja Luka školu stranih jezika, prijavite se za Dan otvorenih vrata 26. avgusta, sa početkom u 17.30.

 

PRIJAVE SU OBAVEZNE i možete ih slati na: info@berlitzbanjaluka.com, putem kontakt forme ili na broj telefona 051 / 492 521.

 

Radujemo se zajedničkom susretu i druženju!

UREDNIK:

Berlitz