Berlitz_Logo_Kids&Teens_RGB-x200

Internacionalni jezički kampovi

 

Jezičke aktivnosti, upoznavanje kulture i zabava

Učenje stranih jezika je ključ uspjeha Vašeg djeteta u budućnosti. Berlitz internacionalni kampovi su idealno rješenje kojim svoje dijete usmjeravate na put uspjeha već od najranijih godina. Rasporedi u kampovima se organizuju tokom školskih praznika i predstavljaju savršenu kombinaciju zabave i učenja. Putovanje u inostranstvo u internacionalne kampove daje djeci priliku da istražuju kulturu koja se nalazi iza jezika, podstičući pri tome svoje razumijevanje multikuturalnog svijeta u kom živimo!

 

Šta Berlitz internacionalne kampove čini jedinstvenim?     

  • Predivna kombinacija učenja jezika, stimulativnih aktivnosti i radionica
  • Potpuna posvećenost stranom jeziku sa predavačem koji je izvorni govornik
  • Prilika za upoznavanje novih prijatelja iz različitih zemalja i kultura

 

Glavni element Berlitz Metode® je potpuna posvećenost i izloženost ciljanom jeziku. Kamperi se podstiču da govore novim jezikom sa drugom djecom van časova, jer najčešće nisu sa istog govornog područja. Uzbudljive aktivnosti drže djecu angažovanom i zauzetom. Komuniciranje u grupi podiže im samopouzdanje prilikom korištenja novog jezika, koje će im ostati još dugo nakon što se vrate kući.

 

Prilagođene lekcije sa izvornim govornicima

Svaki predavač u Berlitzu je izvorni govornik i posjeduje sve neophodne vještine i obrazovanje kako bi pomogao Vašem djetetu da ostane motivisano dok se nalazi u kampu. Lekcije su prilagođene tako da odgovaraju specifičnim potrebama svakog djeteta, garantujući jedinstveno iskustvo koje je oblikovano da dostigne najviši nivo uspjeha do kraja kampa.

 

Berlitz internacionalni kampovi su pogodno organizovani u skladu sa regularnim školskim praznicima tokom godine.  

Sav raspored internacionalnih kampova za 2019. godinu možete naći na sljedećem linku http://www.berlitz.de/en/kids_teens/language-camps/.

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite se Berlitz savjetniku da biste dobili više informacija o našim jezičkim kampovoma.

Kontaktirajte nas odmah >

Saznajte više o internacionalnom kapmu u Edinburgu.