Berlitz_Logo_Kids&Teens_RGB-x200

Kombinujte odmor sa učenjem jezika

 

U našim sigurnim, ugodnim i all-inclusive kampovima

Berlitz jezički kampovi su pametna, zabavna i nastavna alternativa odmoru Vaše djece. Djeca se podstiču da novi jezik govore sve vrijeme, učeći u uzbudljivom okruženju koje im obećava nezaboravno iskustvo. Dokazana Berlitz Metoda® omogućava sigurno i podsticajno iskustvo, čak i za početnički nivo. Kamperi su potpuno posvećeni učenju jezika, jer se učenje odvija kako na časovima kursa, tako i tokom aktivnosti razonode i slobodnog vremena.

 

Izbor naših jezičkih kampova:

  • Internacionalni kampovi

 

Učenje kroz zabavu

Časovi jezika su grupisani u skladu sa godinama i nivoom znanja kampera. Materijali su odabrani u skladu sa potrebama djece, predavač usmjerava fokus na njihove specifične interese i snage, garantujući optimalno iskustvo učenja. Aktivnosti zabave i razonode su oblikovane tako da djeca ostanu aktivna i uključena kako bi povećala svoje vještine korištenja novog jezika, bez da to i primjete. U kampovima, sigurnost i bezbjednost Vaše djece je naš najvažniji prioritet. Berlitz garantuje da svi sadržaji kampa odgovaraju najvišim standardima, kako ne biste bili zabrinuti dok Vam je dijete odsutno.

Od 1999. godine skoro 100,000 djece i tinejdžera je pohađalo jezičke kampove u Berlitzu, uspješno usavršavajući svoje jezičke i komunikacijske vještine. Obratite se Berlitz centru da biste dobili više informacija o našim kampovima.

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite se Berlitz savjetniku kako biste dobili više informacija o jezičkim kampovima već danas.

Kontaktirajte nas odmah >

Saznajte više o internacionalnom kampu u Edinburgu.