Berlitz_Logo_Kids&Teens_RGB-x200

Berlitz Global Adventure, engleski za djecu uzrasta od 8 do 11 godina

 

Istražite šta sve svijet može da ponudi

Program engleskog jezika Berlitz Global Adventure je namijenjen djeci uzrasta od 8 do 11 godina. Program stvara bogato i maštovito okruženje gdje su djeca pozvana da istraže svijet oko njih. Četiri nivoa sa pregršt zabavnih i fascinantnih informacija o stvarnom svijetu, sa izuzetnim video materijalima, daju priliku djeci da nauče engleski jezik, stičući vještine i znanje potrebne da shvate ovaj svijet. Ovaj program zaista predstavlja iskustvo na dlanu za Vaše dijete – iskustvo koje će mu kasnije dobro poslužiti u našem globalnom okruženju. Koristeći sadržaj koji je u skladu sa njihovim uzrastom i materijale koji su razvijeni u saradnji sa National Geographic, program Berlitz Global Adventure širi vidike djeci i uči ih vrijednim vještinama komunikacije. Djeca su angažovana i motivisana dok razvijaju svoje sposobnosti korištenja engleskog jezika. To je šarenolik i smislen uvid  u različitost svijeta koji nazivamo svojim domom! Program se odnosi na škole, grupe i individualne polaznike.

 

Prednosti programa Berlitz Global Adventure

  • Program je prilagođen uzrastu od 8 do 11 godina
  • Kvalifikovani Berlitz predavači koji su obučeni za rad sa djecom
  • Djeca se ohrabruju da govore većinu vremena tokom predavanja
  • Samostalna podrška kroz udžbenik, radnu knjigu, CD i multimediju
  • Program se sastoji od četiri različita nivoa, prema kojima se formiraju grupe polaznika
  • Nastava se izvodi dva puta sedmično, u grupi od 5-8 polaznika

 

A šta je Berlitz Global Adventure Community?

Berlitz Global Adventure Community –  edukativna društvena mreža gdje Vaše dijete može vježbati engleski jezik sa svojim vršnjacima iz cijelog svijeta, koja je:

  • sigurna – dostupna je samo djeci koja su upisana u Berlitz Global Adventure i njihovim roditeljima i nadzire se od strane Berlitz Kids osoblja 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici
  • motivišuća i zabavna, a istovremeno više vježbanja – može se koristiti kad god Vaše dijete poželi da se dopisuje sa drugarima iz cijelog svijeta, ujedno vježbajući engleski jezik u Global Adventure pripadajućoj grupi
  • potpuno besplatna za korištenje.

 

Sa svakim malim polaznikom i njegovim roditeljima se zakazuje razgovor u Berlitz centru prije upisa na program, stoga se obratite Berlitz centru i zakažite razgovor kako biste se upoznali sa uzbudljivim Global Adventure programom za djecu uzrasta od 8 do 11 godina i pružili svom djetetu početnu prednost u životu.

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Saznajte više o Berlitz Global Adventure program za djecu.

Pogledajte više >