Berlitz_Logo_Kids&Teens_RGB-x200

Mimi & Me, program za djecu uzrasta od 4 do 7 godina

 

Razumijevanje načina na koji djeca uče

Uz Berlitz program za najmlađe, Mimi & Me, učenje postaje zabava. Glavni lik, Mimi, sa svojim bratom Manijem i njihovim prijateljima Pepijem i Zigijem, djecu uči na zabavan način. Berlitz predavači su obučeni da predaju djeci i mališanima, koristeći pri tome kreativne priče, te kretanje, pjesme i igre kako bi pokrenuli maštu Vaše djece, učeći ih da prirodno komuniciraju, bez ustezanja. Djeca su angažovana kroz uzbudljive avanture Mimi i družine, čije prednosti nisu vezane samo za prioritete koje će imati kao odrasle osobe – novi jezik djeci pruža novi način gledanja na svijet koji ih okružuje i njihovo mjesto u njemu.

 

Pružite svom djetetu početnu prednost u školi i životu

Djeca imaju prirodni dar za usvajanje novih jezika. Berlitzov program Mimi & Me za djecu uzrasta od 4 do 7 godina izvodi taj talenat na površinu. Program Mimi & Me se sastoji od:

  • Starter nivoa, namijenjenog uzrastu od 4 do 5 godina i
  • Primary nivoa, namijenjenog uzrastu od 6 do 7 godina.

U ovom uzbudljivom, inovativnom i zabavnom jezičkom programu djeca se uče govoru i interakciji sa prirodnom lakoćom. Predavanja su zasnovana na čuvenoj Berlitz Metodi® i najnovijim pedagoškim istraživanjima. Lekcije su kao igra sa prijateljima, a tad Vaše dijete uči najviše! Program se odnosi na škole, grupe i individualne polaznike.

 

Ključni aspekti programa Mimi & Me

  • Učenje kroz uzbudljive priče, igre, pjesme i zabavne aktivnosti
  • Fokus na konverzaciji sa pozitivnom podrškom
  • Aktiviranje dječije prirodne sposobnosti da uče
  • Berlitz materijali za najmlađe sastoje se od knjige u formi slikovnice, radne knjige i audio CD-a na kome se nalaze melodije i pjesmice za djecu.
  • Nastava se izvodi dva puta sedmično, u grupi od 5-8 polaznika
  • Programi se izvode na engleskom i njemačkom jeziku

Sa svakim malim polaznikom i njegovim roditeljima se zakazuje razgovor u Berlitz centru prije upisa na program. Upoznajte svoje najmlađe sa Mimi i drugarima i omogućite im da prate zabavan program najviše edukativne vrijednosti.

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >