Berlitz_Logo_Kids&Teens_RGB-x200

MIMI & ME PROGRAM ZA DJECU UZRASTA OD 4 DO 7 GODINA

 

Vrijedno je toga! Mimi & Me daje Vašem djetetu početnu prednost u odnosu na jezičke uslove koji se pojavljuju u školi, a koji mogu biti veoma rigorozni i zahtjevni, posebno za one koji se prvi put susreću sa traženim jezikom. Rana izloženost učenju jezika smanjuje nesigurnost prilikom konverzacije i priprema Vaše dijete za uspjeh na standardizovanim testovima. Engleski jezik pokreće poslovni svijet, stoga će Vaše dijete biti opremljeno sa jedinstvenim alatima, čime se otvaraju vrata prilikama u budućnosti. Ali prednosti programa Mimi & Me nisu samo određene prioritetima odraslih – novi jezik znači novi pogled i drugačiji način doživljaja okruženja, čemu dijete i teži. Učenjem novog jezika, Vaše dijete će razviti veću kulturnu svijest i bolje razumijevanje svoje uloge u svijetu. I to je Berlitz!

Materijali za mlade polaznike sastoje se od knjige u formi slikovnice, radne knjige i audio CD-a na kome se nalaze melodije i pjesmice za djecu.

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite se svom lokalnom Berlitz centru kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših kurseva već danas.

Kontaktirajte nas odmah >