Berlitz_Logo_Kids&Teens_RGB-x200

Time Zones, engleski jezik za tinejdžere

 

Razvijte vještine komunikacije u takmičarskom okruženju

Time Zones je program engleskog jezika koji se sastoji od 4 nivoa za tinejdžere uzrasta 12-16 godina. Ovaj dinamičan program rezultat je istraživanja iskustava tinejdžera širom svijeta. Osnovne teme programa obuhvataju tehnologiju, prirodu, geografiju, nauku i popularnu kulturu upotpunjene sa National Geographic video i audio materijalima. Program Time Zones stimuliše, izaziva i daje multikulturalnu perspektivu tinejdžerima uzrasta od 12+ godina. Berlitz je u saradnji sa National Geographic razvio materijale koji angažuju i stimulišu polaznike da pričaju novi jezik u svim prilikama. Na kursu su predstavljene teme koje interesuju tinejdžere u oblastima kao što je to kultura, istorija i nauka. Berlitz Time Zones je više od jezičkog programa – postavljajući osnovu za život tinejdžera nakon škole, uči ih dragocjenim vještinama komunikacije koje traju cijeli život.

 

Karakteristike Berlitz Time Zones programa

  • Snažan fokus na aktivnu konverzaciju i vještine komunikacije
  • Interesantn i izazovan sadržaj koji je razvijen u saradnji sa National Geographic
  • Izvorni govornici koji podstiču isključivo upotrebu engleskog jezika
  • Potpuna izloženost ciljanom jeziku korištenjem dokazane Berlitz Metode®
  • Program se sastoji od četiri različita nivoa, prema kojima se formiraju grupe
  • Nastava se izvodi dva puta sedmično, u grupi od 5-8 polaznika.

 

Sa svakim polaznikom i njegovim roditeljima se zakazuje razgovor u Berlitz centru prije upisa na program, stoga se obratite Berlitz centru i zakažite razgovor kako biste se upoznali sa programom za djecu uzrasta od 12 do 16 godina i pružili svom djetetu početnu prednost u životu.

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Saznajte više o  programu za tinejdžere.

Pogledajte više >