Grupna nastava

 

Berlitz grupni kursevi

Na našim grupnim jezičkim kursevima od prvog časa učite govoriti, čime se dugoročno postižu najbolji rezultati. Berlitz Metoda® je najefikasniji i dokazano najučinkovitiji način učenja stranih jezika, a njenom primjenom postiže se najtrajniji rezultat. U toku kursa uronjeni ste u jezik koji učite, gradeći svoje znanje postepeno uz kvalifikovane izvorne govornike. Svi polaznici jednog stepena moraju biti prethodno testirani i grupe formirane u skladu sa početnim znanjem polaznika – motivisanost i angažovanost polaznika tako nije dovedena u pitanje. U vrlo kratkom roku sami ćete osjetiti napredak, početi razgovarati sa više samopouzdanja kako u toku nastave, tako i u svakodnevim situacijama.

 

Postignite maksimalno samopouzdanje prilikom govora

Berlitz grupna nastava Vam nudi ležerno grupno okruženje, pri čemu ste potpuno posvećeni novom jeziku, gdje učite da govorite intuitivno, kroz razgovor. Nastava se odvija u redovnim i fiksnim terminima. Učesnici su na istom nivou jezičkog znanja, što svakom od učesnika pomaže da ostane motivisan i angažovan budući da svi napredujete zajedno. Za kratko vrijeme ćete govoriti sa više samopouzdanja, kako za vrijeme časova tako i u svakodnevnom životu.Postavite sebi visoke ciljeve i savladajte ih pomoću čuvene Berlitz Metode®.

 

Berlitz standardi – svjetski standardi

Postavite sebi visoke ciljeve i savladajte ih pomoću čuvene Berlitz Metode®. Sa preko 135 godina rada, Berlitz je razvio metod za 10 nivoa za svaki jezik koji podučava. Najvažnije je što su Berlitz nivoi i certifikati priznati  širom svijeta, tako da poslodavci i studenti mogu biti sigurni u naše procjene.

 

Zašto Berlitz grupni kurs

  • Grupe do 10 polaznika sa sličnim predznanjem
  • Male grupe do 6 polaznika – veći intenzitet – brži napredak
  • Berlitz predavači – kvalifikovani izvorni govornici
  • Berlitz Metoda® – za efikasno učenje sa trajnim rezultatima
  • Multimedijalni materijali – Berlitz saradnja sa najboljima
  • 140 godina međunarodnog iskustva u obuci i podučavanju – milioni zadovoljnih korisnika širom svijeta!

 

Prednosti naših grupnih kurseva

  • Efikasno učenje za sve nivoe znanja korištenjem Berlitz Metode®
  • Kvalifikovani predavači koji su izvorni govornici, uz njihovu konstantnu podršku
  • Materijali za učenje prilagođeni Vašim ciljevima i interesima

 

Konstantna podrška Vašeg Berlitz predavača

Svaki Berlitz predavač određuje kakav sadržaj kursa je najpogodniji za svaku datu grupu i olakšava proces učenja angažujući Vas na nivou koji je iznad jednostavnog usvajanja jezika. Izborom tema koje Vas zanimaju, ostajete motivisani i lako apsorbujete jezik i upoznajete različite kulture. Zahvaljujući konstantnim povratnim informacijama Vašeg predavača kao i uz podršku kompletnog Berlitz osoblja, brzo i efikasno ćete ostvariti svoje željene jezičke ciljeve.

Grupna nastava pruža prijateljsko i produktivno okruženje za učenje novog jezika zajedno sa ostalim polaznicima koji su na sličnim nivoima znanja.

 

Formiranje grupa i raspored

Grupe se pokreću tokom godine kad se na istom nivou i u istom željenom terminu prijavi dovoljan broj polaznika. Grupe sa radom počinju do 15-og tekućeg mjeseca. Intenzivni i ubrzani kursevi se organizuju nekoliko puta u toku godine.

Bez obzira na nivo i odabranu grupu od koje krećete, brzo ćete vidjeti zašto je Berlitz Metoda® međunarodno uspješna. Zahvaljujući kontinuiranim povratnim informacijama Vašeg instruktora i podršci cijelog Berlitzovog osoblja, brzo i efikasno ćete doći do zadanog jezičkog cilja.

Obratite se Vašem Berlitz centru biste provjerili dostupnost jezika

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Testirajte Vaše znanje jezika u 20min (BESPLATNO)

Testirajte se >

Otkrijte zašto je Berlitz Metoda® najefikasniji način da naučite jezik!