Polu-privatna nastava

 

Male grupe za maksimalan učinak

Polu-privatni kursevi su mješavina individualne i grupne nastave prilikom kojih dobijate više lične pažnje od predavača nego u većim grupama koje su, što se tiče cijene, isplativije. Posvećenost novom jeziku u grupama od 2-4 polaznika Vam omogućuje da učite nove riječi i gramatiku kroz govor i da poboljšate svoje poznavanje nove kulture. Većinu časa provodite u ciljanim razgovorima, a predavač se brine o tome da sadržaj kursa bude prilagođen Vama i Vašoj grupi.

 

Prednosti naših polu-privatnih kurseva

  • Male grupe od 2-4 učesnika i lična pažnja predavača
  • Korišćenje Berlitz Methode® da biste povećali samopouzdanje dok govorite
  • Optimalan, ekonomičan miks individualne i grupne nastave
  • Materijali za kurs sa fokusom na ciljeve male grupe

 

Usmjereno ka Vašim ličnim ciljevima

Zahvaljujući materijalima za učenje izabranim u skladu sa Vašim prioritetima, provodite cijeli čas uživajući i diskutujući o temama koje vas zanimaju – učeći sve vrijeme. Ovim se povećava efekat Vaše posvećenosti jeziku, budući da i vokabular koji naučite možete da koristite u svakodnevnom životu. Posvećenost takođe smanjuje prepreke i brzo povećava Vaše samopouzdanje i sposobnost da komunicirate na novom jeziku. Zahvaljujući konstantnim povratnim informacijama koje primate, uvidjeti ćete veliko povećanje Vašeg nivoa fluentnosti i Vaše sposobnosti da komunicirate.

Ako želite da naučite novi jezik u veoma maloj grupi, razmotrite našu polu-privatnu nastavu. Obratite se Berlitz centru da biste dobili više informacija i prijavili se na polu-privatni kurs već danas.

 

Obratite se Vašem Berlitz centru da biste provjerili dostupnost jezika

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Testirajte Vaše znanje jezika u 20 min (BESPLATNO)

Testirajte se >

Otkrijte zašto je Berlitz Metoda® najefikasniji način da naučite jezik!