Virtuelna grupna nastava

 

Učite jezik gdje god da se nalazite

Ako imate zahtjevan raspored ili često putujete, tada razmotrite kurs Virtuelne grupne nastave koji nudi Berlitz. To je pogodan način da učestvujete u grupnim časovima sa predavačem koji je izvorni govornik, bez potrebe da pohađate časove na određenoj lokaciji. U Berlitz Virtuelnim učionicama radite sa kompetentnim Berlitz predavačima koji nastoje da Vam pomognu da ostvarite svoje lične i profesionalne jezičke ciljeve. Veličine grupa su optimizovane i ograničeni na 3-5 učesnika. Sve što je potrebno da biste prisustvovali času je internet konekcija.

 

Prednosti naših Virtuelnih grupnih kurseva

  • Otvorene grupe od 3-5 učesnika
  • Fleksibilniji raspored bez trošenja vremena na putovanje i bez troškova
  • Predavači su kvalifikovani izvorni govornici, obučeni da koriste Berlitz Metodu®
  • Časovi se mogu ponoviti u bilo kom trenutku zahvaljujući opciji snimanja

 

Efikasan program za učenje jezika

Virtuelna grupna nastava Vam omogućava pristup raznim materijalima sastavljenim od strane naših stručnjaka. Provjere napretka i privremeni izveštaji omogućavaju Vam da pratite svoj napredak kroz kurs, a završno ispitivanje sagledava i mjeri ostvarenje Vaših ciljeva. Možete ponovo da pogledate snimljena predavanja i koristite nastavni materijal za kurs u bilo kom trenutku, tako da i dalje slijedite svoje ciljeve čak i kada niste prijavljeni u Virtuelnu učionicu. Berlitz zajedno sa Vama radi na tome da odredite najbolju vrstu kursa na osnovu Vašeg trenutnog nivoa znanja i vremenskih ograničenja.

Sa kompetentnim predavačima, efikasnim materijalima i fleksibilnosti Berlitz Virtuelne učionice, ništa ne stoji između Vas i uspjeha. Obratite se Berlitz centru da biste dobili više informacija i prijavite se za besplatnu demonstraciju naše virtuelne grupe već danas.

 

Berlitz online učenje i virtuelne učionice – termini i dostupni jezici

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Testirajte Vaše znanje jezika u 20 min (BESPLATNO)

Testirajte se >

Naučite kako Vam Berlitz Virtuelna učionica može pomoći da lako i efikasno savladate jezik!

Pogledajte video >