Jedan-na-Jedan Individualna Nastava

 

Ubrzajte svoj put do jezičke kompetentnosti

Jedan-na-jedan individualni kursevi kombinuju sve prednosti dokazane Berlitz Metode® sa prednostima samostalnog individualnog rada sa predavačem. Nastava se odvija na ciljanom jeziku, a naši predavači Vam pomažu da prevaziđete sve prepreke, navodeći Vas da govorite najmanje 50% vremena. Imate potpunu fleksibilnost da odaberete kada će se časovi održavati i koliko će kurs trajati. Uz pažnju privatnog instruktora Vaša motivacija se održava na maksimalnom nivou, što doprinosi brzom dostizanju Vaših ciljeva učenja.

 

Prednosti jedan-na-jedan individualnih kurseva

  • Posebno-osmišljen jedan-na-jedan program učenja jezika
  • Brzi rezultati i povećanje samopouzdanja polaznika korištenjem Berlitz Metode®
  • Posvećeni i kvalifikovani predavači koji su izvorni govornici
  • Maksimalna fleksibilnost u odabiru rasporeda, lokacije i dužine trajanja kursa

 

Kurs jezika oblikovan prema Vašim potrebama

Berlitz predavači biraju nastavni materijal za kurs na osnovu Vaših navedenih ciljeva, utvrđenih na početku kursa. To Vam omogućava da učite da govorite u okruženju koje odražava Vaša iskustva iz realnog svijeta. Osnova ove metode je da Vam izgradi samopouzdanje koje je potrebno da biste govorili novi jezik i izvan časova. Plan Vašeg kursa je fleksibilan i prilagođen Vama, što Vam olakšava da pohađate časove jezika kada god ste u mogućnosti. Bez obzira koji nivo znanja imate na početku kursa, nakon samo nekoliko nedjelja ćete vidjeti napredak.

Uz Berlitz rješenja nastava jedan-na-jedan Vam pomaže da lako steknete samopouzdanje u svoju sposobnost da komunicirate na novom jeziku. Obratite se Berlitz centru da biste dobili više informacija i prijavite se na jedan od naših individualnih kurseva već danas.

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Testirajte Vaše znanje jezika u 20 min (BESPLATNO)

Testirajte se >

Otkrijte zašto je Berlitz Metoda® najefikasniji način da naučite jezik!