Telefonska nastava

 

Učenje novog jezika nikada nije bilo lakše

Naš telefonski kurs Vam daje mogućnost nastave sa privatnim predavačem bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu. Sve što treba da uradite je da rezervišete svoj čas, obavijestite nas o Vašoj lokaciji i javite se na telefon, što ovo čini veoma fleksibilnom i korisnom opcijom za zauzete stručnjake. Online platforma Vam omogućava da zakažete ili otkaže svoje termine u zavisnosti od toga kako Vam odgovara. Rad sa Berlitz predavačima koji su izvorni govornici prema ciljevima koje ste definisali garantuje Vam da ćete vidjeti ogromne pomake u svojoj fluentnosti za kratko vrijeme.

 

Prednosti naših Individualnih Telefonskih kurseva

  • Jednostavno upravljanje kursom preko inovativne online platforme
  • Tim od 650 kvalifikovanih predavača, izvornih govornika, koji se nalaze širom svijeta
  • Kursevi na raspolaganju 24/7, sa bilo kog mjesta u svijetu
  • Mogućnost rada na Vašim vlastitim materijalima tokom časa

 

Potpuno fleksibilan kurs dizajniran prema Vam

Berlitz oblikuje materijal za kurs prema Vašim ličnim i profesionalnim ciljevima, koristeći sadržaj koji je relevantan za Vašu specifičnu industriju i jezičke ciljeve. Tokom svakog časa, Vaš predavač će Vašu pažnju potpuno zaokupiti ciljanim jezikom, pomažući Vam da steknete samopouzdanje koje je potrebno da biste govorili jezik u svakodnevnim situacijama. Glavni cilj kurseva telefonske nastave je da Vas održi veoma motivisanim uz pomoć pažnje individualnog predavača, relevantnosti sadržaja i lakoće pohađanja. Ova metoda omogućava brze rezultate nezavisno od toga koji je nivo Vašeg znanja.

Telefonska nastava Vam daje potpunu fleksibilnost vremena, mjesta i sadržaja časova. Vi učite sopstvenim tempom i motivisani ste brzim napretkom. Obratite se Berlitz centru da biste dobili više informacija i prijavite se na telefonski kurs već danas.

 

Dostupno za 5 ciljanih jezika:

Engleski, Španski, Francuski, Njemački i Italijanski

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Testirajte Vaše znanje jezika u 20 min (FREE)

Testirajte se >

Otkrijte jedan od najfleksibilnijih načina da naučite novi jezik!