Total Immersion®

 

Total Immersion® program predstavlja posebno intenzivan i efikasan način učenja, gdje je intenzitet učenja podignut na maksimalan nivo – 10 do 12 nastavnih jedinica dnevno, sa kvalifikovanim Berlitz predavačem, usmjerenih na govorno izražavanje i komunikaciju, pri čemu govorite vise od 50% vremena. Ako ste u potrazi za intenzivnim rješenjima i želite brzo vidjeti značajan napredak, onda je program Total Immersion® pravo rješenje za Vas.

 

Prednosti Total Immersion® programa

  • Individualni intenzivni kursevi jezika fokusirani na specifične ciljeve polaznika
  • Efikasno iskustvo učenja korištenjem Berlitz Metode®
  • Kompaktna opcija sa 12 časova dnevno (60 sati/sedmično)
  • Maksimalno učešće polaznika, uz dvostruku lekciju sa dva predavača

 

Usmjereno ka Vašim ličnim i profesionalnim potrebama

Total Immersion® program Vam pomaže da ostvarite svoje jezičke ciljeve u rekordnom roku. Kvalifikovani Berlitz predavači se mogu koristiti širokim izborom materijala iz raznih vrsta industrije i područja interesa, čime stičete znanja koja možete koristiti u svakodnevnom životu, povećavajući svoje samopouzdanje pri korišćenju jezika u svim životnim situacijama.

Total Immersion® program je idealan za polaznike koji imaju određenu jezičku osnovu, ne mogu da se prilagode fiksnim terminima i imaju jasan jezički cilj pred sobom. Minimum jezičkog znanja za ovaj program je Berlitz nivo 3.

 

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Testirajte Vaše znanje jezika u 20 min (BESPLATNO)

Testirajte se >

Otkrijte zašto je Berlitz Metoda® najefikasniji način da naučite jezik!