Berlitz virtuelna nastava

 

Berlitz virtuelne učionice

Ponekad je teško prisustvovati predavanjima koja su unaprijed dogovorena i imaju svoj raspored. Virtuelne učionice prevazilaze ovu prepreku i namijenjene su svim onim polaznicima koji se ili nalaze u drugom gradu u odnosu na Berlitz centar ili se često nalaze na putu, te onima koji žele iskoristiti prednosti učenja putem online platformi. Kao i na klasičnim predavanjima, izloženost ciljanom jeziku je ključna. U malim grupama od 3 do 5 polaznika, polaznici uče jezik primjenom Berlitz metode®, sa bilo koje lokacije koja im u tom trenutku odgovara. Sve što im je potrebno na času je internet veza!

 

Prednosti Berlitz virtuelnih učionica

  • Fleksibilan raspored, bez gubljenja vremena na putovanje
  • Kvalifikovani izvorni govornici, obučeni da koriste Berlitz Metodu®
  • Predavanja se mogu snimati i ponavljati neograničen broj puta
  • Grupna nastava sa polaznicima iz cijelog svijeta

Neprekidna evaluacija i mjerenje ostvarenja ciljeva – obuke su podržane čvrstim sistemom upravljanja učenjem. Redovni kvizovi i završno ispitivanje pružaju polaznicima obiman pregled postignutog u dosadašnjem učenju. Pogodnost virtuelnih učionica zajedno sa Berlitz Metodom® daje siguran recept za uspjeh.

Berlitz virtuelne učionice pružaju polaznicima mogućnost jednostavnog prisustva času putem interneta, štedeći tako vrijeme i novac. Za detaljnije informacije obratite se Berlitz centru.

 

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Upoznajte se sa CyberTeachers- Berlitzovim nagrađivanim programom za e-Učenje.