Program učenja u inostranstvu za studente (ELS)

 

Posebno oblikovan program za internacionalne studente

Ako želite da naučite engleski da biste ispunili svoje obrazovne ciljeve, Berlitz ima pravi izbor za vas. ELS, Berlitzova kompanija, je specijalizovana za Programe studiranja u inostranstvu za studente i daje Vam mogućnost da studirate na jednoj od nekoliko lokacija u SAD, Australiji, Kanadi i više! Strani studenti mogu da se posvete jeziku i kulturi,  istovremeno upoznajući nove ljude. Šta više, ovo je idealna opcija za one koji žele da nastave visoko obrazovanje, budući da je preko 650 univerziteta i koledža prihvataju ELS sertifikat kao dokaz da ste ispunili pristupni uslov engleske osposobljenosti koji oni zahtijevaju.

 

Prednosti naših ELS kurseva studiranja u inostranstvu

  • 50 fantastičnih lokacija u SAD, Australiji, Kanadi i više
  • Korišćenje Berlitz Metode® na časovima, povećavajnje Vašeg samopouzdanja dok govorite
  • ELS sertifikat ispunjava pristupni uslov engleske osposobljenosti na više od 650 koledža u svijetu
  • Smještaj na kampusu, u porodici ili u stanu

 

Najveća mreža lokacija kampusa

ELS ima najveću mrežu lokacija kampusa za studiranje u inostranstvu na svijetu. Kompanija nudi programe opšteg engleskog i programe poslovne komunikacije za mlade, odrasle i tinejdžere. Studenti mogu biti smješteni na kampusu, sa porodicama ili u stanovima. Glavna komponenta kurseva jezika je upotreba naše dokazano efiksane Berlitz Methode®. Studenti su potpuno posvećeni novom jeziku i kulturi 24/7 i brzo povećaju svoju interkulturalnu svijest kao i sposobnost da komuniciraju.

Želite više informacija o ESL programima? Obratite se Berlitz centru da biste saznali više o Programima studiranja u inostranstvu za studente..

 

Dostupno za jezik *:

Engleski jezik

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Posetite internet stranicu ELS da biste saznali više o našem Programu studiranja u inostranstvu za Studente.

Posjetite web sajt >