Učenje u inostranstvu – Program za profesionalce

 

Saznajte više o jeziku i kulturi iz prve ruke

Berlitz nudi programe učenja u inostranstvu koji su namjenjeni odraslim osobama i profesionalcima koji žele da istražuju o novom jezik i kulturi iz prve ruke sa uzbudljivom mješavinom časova jezika i ekskurzije. Vi odlučujete da li želite poludnevna ili cjelodnevna predavanja i kojoj ekskurziji želite da prisustvujete. Berlitz veruje da je kultura iza jezika podjednako važna kao i sam jezik, tako da će Vaš put takođe obuhvatiti i istraživanje lokalne tradicije i istorije, dajući Vam još bolji uvid u kulturu zemlje koja je Vaša destinacija kao i u njen narod.

 

Prednosti naših kurseva učenja u inostranstvu

  • Atraktivni gradovi i vodeće lokacije širom svijeta
  • Kursevi u Berlitz centru sa kvalifikovanim predavačima koji su izvorni govornici
  • Razni formati kursa na raspolaganju: grupe, pojedinačni ili Total Immersion®
  • Smeštaj u porodici, u hotelu ili u stanu

 

Izvucite maksimum iz iskustva učenja u inostranstvu

Vi odlučujete o dužini svog kursa i možete da ostanete koliko god želite. Berlitz preporučuje 2-4 sedmice, jer Vam to daje dovoljno vremena da se posvetite jeziku i kulturi izabrane destinacije. Bez obzira za koji grad se odlučite, naši standardi kvaliteta širom svijeta osiguravaju da će Vaše iskustvo biti uspješno. Predavači lagano podešavaju sadržaj časova tako da je kurs skrojen prema Vašim potrebama, osiguravajući efikasnost vremena provedenog u inostranstvu. Kada krenete kući uvidjećete da su se Vaše jezičke vještine kao i uvažavanje kulture zemlje domaćina su znatno povećale.

Provođenje vremena u zemlji u kojoj se govori jezik je jedan od najefikasnijih načina da se uči jezik. Obratite se Berlitz centru da biste saznali više o našem Programu učenja u inostranstvu za profesionalce.

 

Obratite se svom Berlitz centru biste provjerili dostupnost jezika

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Testirajte Vaše znanje jezika u 20 min (BESPLATNO)

Testirajte se >