INTENZIVNI UBRZANI KURSEVI

 

Iskoristite prednost u toku ljeta i upišite se na intenzivni kurs koji najbolje odgovara Vašim jezičkim ciljevima! Sa našom ponudom za individualna ili predavanja u malim grupama unaprijedite svoje jezičke vještine već danas! Ne propustite našu ljetnju ponudu i uštedite 15%! Počinjemo od 8. avgusta!

 

PREDNOST BERLITZ PREDAVANJA:

  • Predavači izvorni govornici
  • Preko 135 godina iskustva
  • Sadržaj kursa oblikovan prema Vašim potrebama
  • Potpuna usmjerenost na polaznika
  • Aktivno učešće polaznika

 

BERLITZ INDIVIDUALNA PREDAVANJA

Individualna nastava sa privatnim predavačem je izuzetno produktivan način da naučite novi jezik ili usavršite postojeće jezičke vještine. Kurs se sastoji od časova sa jezičkim instruktorom koji radi sa Vama kako biste ostvarili Vaše lične i profesionalne jezičke ciljeve. Rad jedan-na-jedan sa izvornim govornikom znači da je sva pažnja usmjerena na Vas; ukoliko Vam neka oblast predstavlja problem, predavač će usporiti i usmjeriti se na problem. Obrnuto važi za područje kojim dobro vladate – predavač će ubrzati tempo i izazvati Vas da istražite područje u kome se ističete.

 

BERLITZ PREDAVANJA U MALIM GRUPAMA

U toku nastave koja se odvija u malim grupama, sa 2-4 polaznika, možete u potpunosti da uronite u željeni jezik, učeći novi vokabular i gramatiku kroz usmenu komunikaciju, koristeći se gramatikom kao sredstvom komunikacije. Naša ponuda Crash kurseva je idealna za mlade i tinejdžere: sastoji se od 50 do 60 nastavnih jedinica, 5 puta u toku sedmice, kako biste što prije ostvarili svoje ciljeve.

Teaser_Individual_GroupSmilingMan-96ce18b3

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite se lokalnom Berlitz centru za više informacija i prijavite se na jedan od naših kurseva već danas.

Kontaktirajte nas odmah >