Naši materijali za učenje

 

Zainteresujte se i proširite svoje jezičke vještine

Učinkoviti materijali za kurs su jedna od najosnovnijih komponeneti bilo kog jezičkog kursa. Berlitz ima širok spektar govornih i jezičkih aktivnosti koje su oblikovane da podstiču učenje jezika i pomognu polaznicima da govore sa samopouzdanjem. Uspjeh Berlitzovih materijala koji se koriste na kursevima leži u Berlitzovoj posvećenosti da ih održi modernim i primjenjivim u polaznikovom svakodnevnom životu i svijetu poslovanja. Berlitz jezički materijali dolaze u audio i video formatu i potkrijepljeni su širokim izborom online govornih i jezičkih aktivnosti.

 

Bogat izbor sredstava za učenje

Berlitz polaznici se susreću sa velikim izborom bogatih i zanimljivih materijala za učenje. Udžbenik za kurs ima autentičan i privlačan sadržaj, te vježbe koje zaokupljaju polaznikovu pažnju i usmjerene su na svijet oko njih. Polaznici mogu slušati audio CD kod kuće ili na putu i mogu vježbati izgovor i vještinu slušanja bez obzira gdje se nalaze!

 

Odlični materijali za odlične učenike

Za polaznike koji uče engleski jezik, prateći web program pruža dodatnu online podršku gdje se mogu pronaći dodatne gramatičke vježbe, vokabular i zabavne igre za učenje. Osim toga, na forumima polaznici mogu razgovarati sa drugim Berlitz polaznicima i predavačima. Berlitz English magazin sadrži tematske članke koji su napisani od strane američkih i britanskih autora, izlažući tako polaznike bogatom, raznolikom vokabularu i načinu izražavanja u engleskom jeziku. Izbor materijala za samostalno i učenje na kursu, koji su kombinovani sa odličnom metodom podučavanja koju koriste Berlitz predavači, utire put Vašem lingvističkom uspjehu.

Obratite se Berlitz jezičkom centru za sve informacije koje su Vam potrebne kako biste se približili ostvarenju svojih jezičkih ciljeva!

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Saznajte zašto je Berlitz više od samo učenja jezika!