Berlitz kao poslodavac

 

Raditi za Berlitz, timskog igrača i globalnog lidera

Berlitz je više od škole jezika. Sa tradicijom koja se proteže više od jednog vijeka, naša strast i pogon motivišu polaznike kursa da uspiju. Neprestane inovacije pobrinuće se da se samo najbolji mateijali i metode koriste na Berlitz predavanjima širom svijeta. Posvećenost kompanije da bude najbolja za rezultat ima snažan i prepoznatljiv brend sa širokim rasponom proizvoda. Berlitz ima veliku bazu kupaca sa širokim rasponom interesa, što dodatno pokazuje njegovu privlačnost ogromnom broju svjetske populacije.

 

Berlitz na unutrašnjem planu

Berlitz je visokocijenjena kompanija koja je postala vodeći globalni igrač u jezičkoj akviziciji i učenju. Isto tako, polaznici i zaposleni imaju koristi od Berlitzove fleksibilne strukture upravljanja koji im ostavlja više vremena da se fokusiraju na onošto je zaista važno: uspjeh naših klijenata. Bez obzira koju poziciju prihvatite u Berlitzu, možete očekivati da ćete biti uključeni u raznovrsne zadatke. Berlitz takođe vjeruje u davanje autonomije svojim zaposlenima kada je potrebno da brzo donesu odluku koja je u skladu sa opštim ciljevima kompanije.

 

Pridružite se našem timu predanih profesionalaca

Profesionalizam, saradnja i strast su obavezni za svaku osobu koja radi za Berlitz. Samo kroz predan rad Berlitz može pružiti uslugu koju njegovi klijenti očekuju. Takođe, Berlitz nastoji da održi multinacionalnu, ubrzanu atmosferu koja je zabavna svima koji su dio Berlitz porodice.

 

Podrška našeg globalnog tima

Bez obzira za koji posao ste aplicirali u Berlitzu, dobićete opširan trening, svu potrebnu podršku i bezbroj prilika za profesionalni razvoj.

Vidi priliku, zgrabi priliku: dobrodošli u tim!

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Saznajte zašto je Berlitz više od samo učenja jezika!