Radno mjesto u Berlitzu

 

Raditi za Berlitz, timskog igrača i globalnog lidera

Berlitz je vodeći svjetski davalac jezičke obuke i interkulturalnih usluga, sa preko 550 korporativnih i franšiznih lokacija i prisustvom u više od 70 zemalja svijeta. Više od 135 godina, Berlitz je lider u inovacijama što je za rezultat dalo obiman portfolio obrazovnih rješenja koja omogućavaju klijentima da komuniciraju sa samopouzdanjem i budu uspješni u globalnom okruženju kroz Berlitz obuke u jezičkim, interkulturalnim, upravljačkim i liderskim vještinama. Berlitz pruža učinkovitu obuku za djecu, tinejdžere i odrasle, kao i jezička, interkulturalna i poslovna rješenja za poslovne korisnike.

Ukoliko želite da saznate više o zaposlenju u Berlitzu, posjetite naš Berlitz Career Services website, na kojoj možete pronaći sve potrebne informacije o poslovnim prilikama u više od preko 50 različitih zemalja. Stranica je dostupna samo na engleskom jeziku.

Ukoliko želite da radite za Berlitz jezički centar u Banjaluci, pošaljite svoj CV na office@berlitzbanjaluka.com. Očekujemo Vašu aplikaciju!

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Saznajte zašto je Berlitz više od samo učenja jezika!