Radno mjesto u Berlitzu

 

Raditi za Berlitz, timskog igrača i globalnog lidera

Berlitz je vodeći svjetski davalac jezičke obuke i interkulturalnih usluga, sa preko 550 korporativnih i franšiznih lokacija i prisustvom u više od 70 zemalja svijeta. Više od 135 godina, Berlitz je lider u inovacijama što je za rezultat dalo obiman portfolio obrazovnih rješenja koja omogućavaju klijentima da komuniciraju sa samopouzdanjem i budu uspješni u globalnom okruženju kroz Berlitz obuke u jezičkim, interkulturalnim, upravljačkim i liderskim vještinama. Berlitz pruža učinkovitu obuku za djecu, tinejdžere i odrasle, kao i jezička, interkulturalna i poslovna rješenja za poslovne korisnike.

Ukoliko želite da saznate više o zaposlenju u Berlitzu, posjetite naš Berlitz Career Services website, na kojoj možete pronaći sve potrebne informacije o poslovnim prilikama u više od preko 50 različitih zemalja. Stranica je dostupna samo na engleskom jeziku.

Ukoliko želite da radite za Berlitz jezički centar u Banjaluci, pošaljite svoj CV na office@berlitzbanjaluka.com. Očekujemo Vašu aplikaciju!
 

PREDAVAČ STRANOG JEZIKA ZA DJECU I MLADE

Opis posla:

Predavač stranog jezika za djecu i mlade je odgovoran za najviši nivo nastave primjenjujući Berlitz standarde, obezbjeđujući pri tome da iskustvo polaznika ispunjeno i/ili prevaziđe njihova očekivanja.  Nastava se izvodi prema principima Berlitz metodologije, pri čemu je fokus na polazniku, a nastavne instrukcije usmjerene ka jezičkim ciljevima. Kreira pozitivnu i sigurnu atmosferu u učionici i motiviše mlade polaznike. Obezbjeđuje uslove za njihov jezički napredak i zadovoljstvo, uz striktnu primjenu Berlitz metodologije i ciklusa učenja, kao i internih principa i procesa uspostavljenih u školi. Berlitz predavač za programe za djecu i mlade je je posvećen i aktivno učestvuje u programima profesionalnog razvoja.

 • Predavanje na principima Berlitz metodologije i učenja
 • Predaje početnicima, te mladim polaznicima sa višim i naprednim nivoima jezičkog znanja (4-18 godina starosti), bilo individualno ili u grupama, bilo u Berlitz školi ili van škole gdje je nastava organizovana
 • Obezbjeđuje svojim radom podršku kroz Berlitz ciklus učenja na svim nivoima nastave
 • Obezbjeđuje korištenje digitalnih tehnologija za učenje, ako i kada je potrebno /Zoom i sl./
 • Obezbjeđuje pravovremene informacije o napretku mladih polaznika, koristeći pri tome pozitivnu konstruktivnu kritiku
 • Izvrši pravovremeno sve administrativne zadatke koji se tiču polaznika i obuhvaćeni su Berlitz ciklusom učenja (izvještaje o napretku, PED karte, ostale izvještaje, itd.)
 • Ocijeni napredak polaznika; komunicira pravovremeno o problemima i zahtjevima i uočenim nedostacima sa svojim direktnim supervizorom (koordinatorom nastave za djecu i mlade)
 • Odgovoran za održavanje časova prema dobijenom rasporedu i odgovorno postupanje ukoliko je potrebno da se nađe zamjena – dostavi na vrijeme informaciju o razlozima i nemogućnosti održavanja časa/ova
 • Aktivno učestvuje u profesionalnom razvoju kroz radionice i aktivnosti koje škola organizuje
 • Aktivno učestvuje u promociji dešavanja prema polaznicima škole i ostalima, a koji se organizuju u školi
 • Obavlja level – check, savjetovanje i potvrdu programa upisanih polaznika, zatim preporučuje program za polaznike u skladu sa njihovim dostignutim znanjem, napredovanjem i usavršavanjem
 • Proaktivno učestvuje u profesionalnom razvoju i napretku kako bi se obezbjedio najveći kvalitet nastave

Dodatna zaduženja

 • Saglasanost da učestvuje u vannastavnim aktivnostima kada je potrebno i prikladno /podrška školskim dešavanjima – snimanjima, zabavama, slikanju itd./
 • Demo časovi i testiranja
 • Saglasnost sa obzervacijama, procjenama i ocjenom – uz dostavljanje samoprocjene

 

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Saznajte zašto je Berlitz više od samo učenja jezika!