Berlitz, globalna obrazovna institucija

 

Vaš uspjeh je naša strast

Berlitz je vodeći svjetski davalac usluga u oblasti jezičke obuke i interkulturalnih usluga, sa prisustvom u preko 70 zemalja svijeta. Već više od jednog vijeka, naša potraga za inovacijama dovela nas je do portfolia usluga koji omogućava našim klijentima da komuniciraju sa samopouzdanjem i postanu uspješni u globalnom okruženju.

 

Razvijamo samopouzdanje kod polaznika još od 1878. godine

Kada je Maksimilijan D. Berlitz predstavio revolucionarnu Berlitz Metodu® u SAD-u, zauvijek je promijenio način na koji se uče jezici. Na osnovu impresivnog iskustva sa izvornim govornicima kao predavačima i fokusom na usmenoj komunikciji, Berltiz Metoda® ima sposobnost ubrzanog učenja i izgradnje ključne osnove za efikasnu komunikaciju – samopouzdanja polaznika.

 

Beskonačna potraga za inovacijama

Mi i dalje nastavljamo sa revolucijom u oblasti globalnog usavršavanja na području komunikacije kroz razvijanje programa koji pomažu kompanijama i pojedincima da prevaziđu kulturološke razlike, upravljaju različitostima i utiču na sličnosti kako bi obezbijedili maksimalan učinak. Berlitz je prva obrazovna kompanija koja je obezbijedila isporuku traženih rješenja preko višestrukih platformi, čija ponuda je i danas bez premca.

 

Naša zaokružena ponuda

Berlitz pruža obuku u svim živim jezicima, interkulturalnim i upravljačkim vještinama. Nastava je dostupna kroz različite platforme isporuke (jedan-na-jedan, virtuelna nastava, online, putem mobilnih telefona, studiranjem u inostranstvu) i u bilo kojem mogućem formatu. Naši programi su posebno oblikovani da odgovaraju specifičnim potrebama naših klijenata, bilo da se radi o manjim ili većim kompanijama, pojedincima, studentima ili djeci.

Berlitz vjeruje u svijet bez komunikacijskih barijera. Naši programi su oblikovani tako da prevazilaze granice globalne komunikacije kao što su to vrijeme, mjesto i kulturološke razlike. Polaznik Berliza razumije da svrsishodna komunikacija predstavlja više od jezika i osposobljen je da priča sa samopouzdanjem.

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Saznajte zašto je Berlitz mnogo više od učenja jezika!

Osnovan  1878. godine
Preko 6,000 zaposlenih
Više od  500 centara
Globalna  prisutnost u preko 70 zemalja
Dostupnost za više od  50 jezika
Prodano više od 7,000,000 lekcija u godini