Naši partneri u svijetu

 

Brendovi koji su obogatili našu ponudu

Berlitz je pažljivo izabrao partnere kako bi svojim klijentima pružio najbolju moguću uslugu.

 

National GeographicNational Geographic je jedna od najvećih naučnih i obrazovnih neprofitnih organizacija, osnovana 1888. godine.

Berlitz i National Geographic su se udružili kako bi razvili programe za djecu i tinejdžere – Global Adventure i Time Zones. Ovi dinamični kursevi imaju snažan internacionalni focus, koristeći prednosti fotografija, videa i sadržaja National Geographic-a.

 

Harvard Business PublishingHarvard Business Publishing je neprofitna podružnica Harvard univerziteta, čiji je cilj jačanja praksi poslovnog upravljanja.

Berlitz je razvio povlašteno partnerstvo sa Harvard Business Publishing, kojim nam je dopušteno da koristimo njihove prvoklasne poslovne sadržaje u razvoju naših sopstvenih poslovnih specijalizacija za polaznike na nivoima od 5-8.

 

Cable News Network (CNN)Cable News Network (CNN) je prvi televizijski kanal koji pruža 24-časovno izvještavanje i prvi je “sve vijesti” televizijski kanal u SAD-u.

Berlitz koristi CNN videe na svojoj platformi za online jezičke kurseve – CyberTeachers 9. Više od 200 videa je integrisano u platform i pretvoreno u interaktivne jezičke kurseve.

 

The Global Competence Aptitude Assessment®The Global Competence Aptitude Assessment® je alat koji je namijenjen identifikaciji mogućnosti i sklonosti pojedinca da uspije u globalnom kontekstu.

The Berlitz owed company TMC Corp., and Global Leadership Excellence LLC (GLE) partnered to integrate the assessment tool (GCAA®) as a complementary feature of our Cultural NavigatorTM platform.

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite nam se kako biste dobili više informacija i prijavite se za jedan od naših programa. Pošaljite nam upit online.

Kontaktirajte nas >

Saznajte zašto je Berlitz mnogo više od samo učenja jezika!