Maksimizirajte poslovni rast

 

Naučite kako da poslujete na globalno nivou

Berlitz može pomoći Vašoj kompaniji da se suoči sa izazovima globalnog poslovanja i poslovanja u određenim zemljama. Ovi programi obuke nude praktično znanje izvršnim direktorima, menadžerima i zaposlenima kako bi im pomogao da unaprijede svoje kros-kulturalne vještine, rade i upravljaju efikasno i istaknu se u poslovnim pregovorima.

 

Prevazilaženje kulturnih praznina

Vašim zaposlenima je predstavljen Cultural Orientations Indicator® Assessment koji identifikuje određene kulturološke razlike na koje zaposleni mogu naići dok rade u određenoj zemlji. Ova informacija se koristi kako bi se izabrao modul obuke koji prevazilazi kritične praznine i promoviše stil kulturalnog prilagođavanja, povećavajući pri tome ličnu efikasnost zaposlenog.

 

Efikasno poslujete u…

Naša platforma za obuku, Cultural Navigator®, nudi obimno iskustvo učenja koje dozvoljava polazncima da:

  • Porede i prilagode uticaj lične kulture sa bogatom bazom o određenim zemljama
  • Pristup personalizovanim načinima učenja kako bi unapredili kulturnu agilnost
  • Konsultuju obilje relevantnih resursa, vodiče kroz određene zemlje

Ovi programi obuke pomažu zaposlenima da uspješno rade u multikulturalnom okruženju. Polaznici značajno povećavaju svoju kulturnu osjetljivost dok ispituju različite zemlje i prevazilaze poencijalne kulturne praznine, zahvaljujući našim online vodičima. Za više informacija o našim interkulturalnim obrazovnim rješenjima, obratite se Berlitz savjetniku.

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite se Berlitz savjetniku za više informacija o našim Korporativnim obrazovnim rješenjima.

Kontaktirajte nas odmah >

Saznajte više o našoj online platformi za interkulturalna rješenja – Cultural Navigator®.

Prekogranična saradnja

Kako da najbolje podržite svoje osoblje kako bi prevazišlo jezičke, komunikacijske i kultrne izazove na današnjem globalnom tržištu?

Preuzmite White Paper >