Online učenje – CyberTeachers

 

Budite nezavisni kroz online predavanja

Kako? Pomoću CyberTeacher platforme, Vaš raspored učenja dostupan Vam je uvijek putem računara, tableta ili mobilnog telefona. Bilo da ste odlučili online učiti engleski, španski, njemački, francuski i/ili italijanski, uvijek ćete imati kontrolu kad, kako i koliko radite. Možete obnoviti i obogatiti svoje znanje iz poslovnih oblasti koje vas interesuju, jer je obuhvaćeno preko 20 poslovnih sektora . Za sve detaljnije informacije, kontaktirajte nas.

 

Program za e-Učenje – CyberTeachers

CyberTeachers program je namijenjen onima koji žele samostalno raspolagati vremenom koje mogu posvetiti učenju stranog jezika, jer ga odlikuje maksimalna fleksibilnost. Nakon što se registruje, polaznik prolazi kroz online testiranje, te može pristupiti svom planu i programu, pri čemu su u obzir uzeti nivo znanja polaznika, ciljevi i sklonosti. Neograničen pristup platformi omogućava svakodnevan rad sa novim i zanimljivim sadržajima koji su oblikovani da ih motivišu i pomažu u što efikasnijem procesu savladavanja željenog stranog jezika.

CyberTeachers je višestruko nagrađivana Berlitz platforma za učenje, koja je dobila brojna priznanja i nagrade u oblasti tehnoloških i pedagoških dostignuća.

 

Prednosti CyberTeachers platforme

  • Program online personalizovan prema ciljevima i opisu posla svakog polaznika
  • Kurs dostupan putem računara, telefona ili tableta
  • Obiman alat za praćenje i nadzor dostupan i polaznicima i predavačima
  • Premium verzija programa – CyberTeachers Live – nudi mentora uživo, dostupnog 24/7 i časove uživo sa predavačima i drugim korisnicima /samo za engleski jezik/
  • Licence su dostupne za periode od 3, 6, 9 i 12 mjeseci

 

Bogata raznolikost sredstava za učenje

CyberTeachers nudi mnogo dodatnih funkcija kako bi se ubrzalo učenje, kao što su to 5-minutne dnevne lekcije koje stižu na mail polaznika kako biste radili na određenim pravilima, izrazima i grešakama koje treba izbjegavati. Bogata baza podataka sa vježbama daje stotine sati ciljanih vježbi gramatike, vokabulara, usmenih i pismenih vještina. Pomoćne alatke kao što su pomoć u pisanju, rječnik, prevodilac i trener govora su uvijek na raspolaganju da poboljšaju polaznikovo iskustvo učenja. CyberTeachers takođe daje mogućnost da integracije Vaših ličnih materijala direktno u platformu, pretvarajući ih u interaktivne vježbe za učenje jezika.

Ukoliko želite personalizovanu prezentaciju naše nagrađivane CyberTeachers platforme, obratite se Berlitz centru.

 

U ponudi se nalaze sljedeći jezici:

Engleski, Njemački, Francuski, Španski, Italijanski i Holandski

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite se Berlitz savjetniku za više informacija o našim Korporativnim obrazovnim rješenjima.

Kontaktirajte nas odmah >

Upoznajte CyberTeachers – Berlitzov nagrađivani program za e-Učenje.