Total Immersion®

 

Najintenzivniji i najefikasniji oblik nastave

Jedan od najefikasnijih načina da naučite strani jezik je putem izloženosti istom. Berlitz kursevi Total Immersion® su odličan izbor za kompanije čiji zaposleni imaju potrebu da povećaju svoje znanje  jezika u kratkom vremenskom periodu i sa dugoročnim rezultatima. Kurs obuhvata 12 45-minutnih lekcija po danu, što ukupno predstavlja 60 lekcija u toku sedmice. Visok stepen izloženosti jeziku u toku nastave garantuje da će polaznik napredovati u rekordnom vremenu.

 

Prednosti naših Total Immersion®  kurseva:

  • Individualna nastava i interkulturalni kursevi fokusirani na profesionalne ciljeve
  • Intenzivno i efikasno učenje za sve nivoe korištenjem Berlitz Metode®
  • Kursevi oblikovani prema ciljevima Vaše kompanije i zahtjevima posla Vaših zaposlenih
  • Učenje kroz socijalni kontekst nastavom koja se održava izvan učionice (poslovni ručkovi)

 

Prilagođeno i ciljano učenje

Berlitz nudi najbolju moguću podršku koja omogućava Vašim zaposlenima da brzo dođu do cilja. Možete izabrati između predavača koji će dolaziti u Vašu kompaniju ili da Vaši zaposleni dolaze u Berlitz centar. Polaznici provedu više od 50% vremenu pričajući novi jezik, čime im se garantuje brz napredak u usmenim vještinama. Sadržaj je oblikovan prema potrebama Vaše kompanije. Berlitz obezbjeđuje obimnu kolekciju sadržaja i može uvrstiti specifičan vokabular kompanije, članke i materijale u kurs. Jezik koji Vaši zaposleni uče je odmah primjenjiv u njihovoj profesionalnoj oblasti, čime se povećava Vaš povrat na investiciju u obuku.

Komunikacija je ključna vještina u bilo kojoj industriji. Berlitz radi sa Vama, ruku pod ruku, kako bi Vašim zaposlenima pružio jezičke i kulturalne vještine koje su im potrebne kako biste ostvarili svoje korporativne ciljeve. Obratite se jednom od naših savjetnika za više informacija o kursu Total Immersion® i drugim oblicima intenzivne nastave.

 

Dostupno za sve ciljane jezike

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite se Berlitz savjetniku za više informacija o našim Korporativnim obrazovnim rješenjima.

Kontaktirajte nas odmah >

Saznajte više o našim visokokvalifikovanim Berlitz predavačima.

Otkrijte zašto je Berlitz Metoda® najefikasniji način da naučite jezik!