Virtuelna grupna nastava (BVC)

 

Berlitz virtuelne učionice – učenje na daljinu

Ponekad je teško prisustvovati jezičkim predavanjima zbog poslovnih obaveza. Učenje na daljinu pomoću Berlitz virtuelnih učionica prevazilazi ovu prepreku tako da se polaznici mogu fokusirati na svoje jezičke ciljeve dok istovremeno obavljaju svoje profesionalne obaveze. Kao i na klasičnim predavanjima, izloženost ciljanom jeziku je ključna. U malim grupama od 3 do 5 polaznika, zaposleni uče jezik kroz komunikaciju, brušenjem gramatike i vokabulara kroz konverzaciju. Sve što im je potrebno na času je internet veza!

 

Prednosti naših Berlitz virtuelnih učionica

  • Fleksibilan raspored, bez gubljenja vremena na putovanje
  • Kvalifikovani izvorni govornici, obučeni da koriste Berlitz Metodu®
  • Predavanja se mogu snimati i ponavljati neograničen broj puta
  • Mogućnost formiranja grupa zaposlenih iz iste kompanije ili otvorenih grupa

 

Neprekidna evaluacija i mjerenje ostvarenja ciljeva

Obuke su podržane čvrstim sistemom upravljanja učenjem. Redovni kvizovi i završno ispitivanje pružaju Vama i Vašim zaposlenima obiman pregled postignutog napretka. Predavači biraju materijale za kurs koji su relevantni Vašoj industriji ili sektoru, što omogućava primjenjivost novih usvojenih vještina zaposlenih. Povratna informacija od Vas ili Vaših zaposlenih omogućava predavačima da ubuduće podese sadržaj predavanja kako biste postigli željene rezultate. Pogodnost virtuelnih učionica zajedno sa Berlitz Metodom® daje siguran recept za uspjeh.

Berlitz virtuelne učionice pružaju Vašim zaposlenima mogućnost jednostavnog prisustva času putem interneta, štedeći Vam tako vrijeme i novac. Obratite se jednom od naših savjetnika za više informacija o organizaciji kursa virtuelne grupne nastave za zaposlene.

 

Dostupno za sve ciljane jezike

Icon_Mail-834124f9

 

Obratite se Berlitz savjetniku za više informacija o našim Korporativnim obrazovnim rješenjima.

Kontaktirajte nas odmah >

Saznajte kako Vam Berlitz virtuelna učionica može pomoći da naučite novi jezik lako i efikasno!

Pogledajte video >