Pozovite nas +387 (51) 492 521

BILO KOJI JEZIK, JEDNO RJEŠENJE – BERLITZ

CyberTeacher – digitalna platforma za samostalno učenje jezika

Početna

CyberTeacher – digitalna platforma za samostalno učenje jezika

Berlitz digitalna platforma je višetruko nagrađivana platforma za učenje stranih jezika, koja je dobila brojna priznanja i nagrade u oblasti tehnoloških i pedagoških dostignuća.

CyberTeachers program je namijenjen onima koji žele samostalno raspolagati vremenom koje mogu posvetiti učenju stranog jezika, jer ga odlikuje maksimalna fleksibilnost.

Nakon što se registruje, polaznik prolazi kroz onlajne testiranje, te može pristupiti svom planu i programu, pri čemu su u obzir uzeti nivo znanja polaznika, ciljevi i sklonosti. Neograničen pristup platformi omogućava svakodnevan rad sa novim i zanimljivim sadržajima koji su oblikovani da ih motivišu i pomažu u što efikasnijem procesu savladavanja stranog jezika

Izaberite mjesto i vrijeme učenja

Učite onlajn prema sopstvenom rasporedu i stilu, 24/7 i vježbajte ono što te naučili uživo sa svojim predavačem. Možete pristupiti Vašem odabranom programu 24/7 sa bilo kog uređaja, a aktivnosti su podijeljene na manje ciljeve koji se uklapaju u svaki raspored.

Sami određujete svoj tempo – bilo da je to pola sata dnevno, sat, dva ili neograničeno – za Vaš napredak odgovorni ste Vi isključivo i samostalno određujete tempo učenja.

Kroz razgovor sa ostalim polaznicima uvježbajte Vaše nove jezičke vještine. Berlitz CyberTeacher digitalna platforma Vam nudi neograničene grupne virtualne časove uživo sa Berlitz instruktorima – na taj način odmah dobijate povratnu informaciju i podršku – pomažu Vam da brže potignete fluentnost u razgovoru.

Dostupni jezici: engleski, njemački, francuski i španski.

Oblikujte svoj jezički kurs prema sopstvenim interesima

Otkrijte jezik koji učite kroz mnoštvo interaktivnih aktivnosti i video-zapisa, zasnovanih na stvarnim životnim situacijama, te pročitajte ažurirane vijesti i članke iz svijeta, proširite svoj vokabular i obogatite svoje znanje.

Sa preko 200 poslovnih opisa i 20 poslovnih sektora, jezik koji Vas interesuje možete učiti bilo da želite obogatiti svoj svakodnevni ili poslovni jezik. Ovo se odnosi na sve jezike koji su u ponudi na digitalnoj platformi.

Nezavisno od Vaših motiva i razloga učenja – bilo da je zbog zabave, posla ili jednostavno želje da obogatite svoje znanje – tu smo da Vam pomognemo.

Platforma Berlitz Cyber Teacher sadrži:

 • Interaktivne onlajn aktivnosti, koje uključuju i video sadržaj
 • Neograničene grupne virtuelne časove sa Berlitz instruktorom
 • Ulazni test kojim se određuje Vaš početni nivo
 • Praćenje napretka i poređenje sa postavljenim ciljevima
 • 30+ različitih tematskih konverzacionih vježbi

Redovni mini testovi Vam pomažu da pratite svoj razvoj i napredak. Imate mogućnost pristupa materijalima čak i dok ste oflajn, što olakšava da osnažujete svoje jezičke vještine i uvježbavate ih gdje god da se nalazite.

Raspored predavanja uživo je sljedeći (CET):

 • Engleski: Svaki dan, svakih sat vremena, 24/7
 • Francuski: Ponedjeljak – Petak, 10h / 12h / 16h / 19h
 • Španski: Ponedjeljak – Petak, 10h / 12h / 16h / 19h / 21h
 • Njemački: Ponedjeljak – Petak, 10h / 16h / 20h

Dostupni jezički nivoi: Elementary, Intermediate, Advanced

Podrška korisnicima Cyber Teacher platforme

Help desk

Korisnici Cyber Teacher platforme imaju pristup Berlitz Help Desk-u. Ova besplatna usluga je dostupna putem telefona i polaznici mogu da pričaju sa osobom iz podrške kako bi riješili nedoumice koje imaju u vezi sa kursem koji pohađaju.

Savjetnik polaznika

Berlitz korisnici Cyber Teacher platforme nakon registracije na odabrani kurs automatski se povezuju sa svojim savjetnikom. Ovaj posvećeni zaposlenik Berlitz-a je u mogućnosti da vodi polaznika kroz njegov kurs sa ciljem da pomogne polazniku da ostvari svoje jezičke ciljeve.

Njegov rutinski zadatak je sljedeći:

 • Da pruži pomoć polazniku na samom početku kursa, uključujući uvodni čas i raspored časova
 • Motiviše polaznika u toku kursa kako bi bio siguran da polaznik prati kurs prema zadovoljavajućem tempu
 • Asistira i pomaže polazniku sa napredovanjem kroz različite jezičke nivoe