fbpx

Pozovite nas +387 (51) 492 521

Poslovni engleski jezik

Početna

Poslovni engleski jezik

Berlitz poslovni kursevi kreirani su za menadžere ljudskih resursa, voditelje marketing odjela, lidere u oblasti finansija i računovodstva, kao i za sve one kojima je engleski jezik nepohodan u poslovnom svijetu koji najmanje jednom mjesečno podnose izvještaje upravi, osjećaju se neprijatno kada je potrebno da se izraze na engleskom jeziku – za one kojima je potrebno da efikasno i bez barijera komuniciraju na engleskom i prenesu preciznu poruku, bez straha da ih neće razumjeti ili da će se pogrešno izraziti.

U današnjem internacionalnom okruženju, kulturološko razumijevanje i jezičke veštine su od suštinskog značaja za menadžere i zaposlene. Samo učenje jezika više nije dovoljno. Potrebno je poznavati finese jezika koji učite i pravilnu upotrebu poslovnih izraza. Bez obzira na to da li putujete, sarađujete sa inostranim partnerima ili vodite timove na više lokacija, značajno je poznavanje kulturoloških razlika i jezičkih veština.
Osluškujući želje naših polaznika, već od Berlitz nivoa 3 /CEFR A2.2/ moguće je da počnete sa poslovnim engleskim jezikom. Specijalizacije i modularni programi na višim nivoima nam omogućavaju da programe u najvećoj mogućoj mjeri prilagodimo ciljevima Vaših polaznika kao i Vašim korporativnim ciljevima.

 

U nastavku možete pogledati neke od poslovnih specijalizacija kao i poslovnih vještina koje Vaši zaposleni mogu usavršiti na našim kursevima:

Primjeri poslovnih vještina koje Vaši zaposleni mogu da usavrše u Berlitz-u:

Delivering presentation
Negotiating
E-mails and Business Writing
Business small talk
Meetings

Primjeri modularnih programa specifičnih za određenu poslovnu oblast:

Human Resources
Accounting
Finance
Sales and Purchasing
IT
VAT
Customer Service
Marketing and Advertising
English for Tax and Audit Professionals

Pošaljite upit