fbpx

Pozovite nas +387 (51) 492 521

BILO KOJI JEZIK, JEDNO RJEŠENJE – BERLITZ

Kursevi francuskog jezika

Početna

Francuski jezik

Časovi francuskog jezika sa Berlitz-om će Vas potpuno  uroniti u francuski jezik i kulturu kako bi obezbjedili ne samo da razumijete jezik, već kako biste stekli vještine koje možete da iskoristite u bilo kojem društvenom, profesionalnom ili akademskom okruženju. Bilo da učite francuski iz hobija, poslovnih razloga ili zbog putovanja, mi Vam možemo pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

Berlitz Vam nudi različite opcije kurseva francuskog jezika – uključujući individualne časove francuskog, časove francuskog uz CyberTeacher digitalnu platformu, grupne kurseve francuskog jezika uživo i onlajn, kao i mnogo više. Svi časovi i kursevi francuskog jezika sadrže osnove Berlitz metode® i načina predavanja, uključujući i podršku predavača kroz onlajn ili nastavu uživo.

Individualni kursevi
francuskog jezika

Grupni kursevi
francuskog jezika

Onlajn kursevi
francuskog jezika

Zašto učiti francuski jezik?

Za francuski jezik se procjenjuje da ima 76 miliona izvornih govornika i predstavlja zvaničan jezik u 29 zemalja na različitim kontinentima. Ovako široka rasprostranjenost francuskog jezika čini ga jednim od najkorisnijih jezika u poslovnom svijetu kao i prilikom putovanja. Da li je činjenica ili mit, tek Francuzi su na glasu kao narod koji nerado koristi drugi jezik u komunikaciji sa strancima, sem francuskog.