fbpx

Pozovite nas +387 (51) 492 521

Individualni kursevi jezika za djecu

Početna

Individualni kursevi jezika za djecu

Naši program engleskog jezika za djecu i mlade koncipirani su tako da budu istovremeno i zabavni i poučni – djeca uranjaju u učenje stranog jezika, dok se istovremeno zabavljaju.

Poznavanje stranog jezika otvara vrata budućnosti – nove prilike kroz školske ili vanškolske aktivnosti kao i kroz kasniju karijeru Vašeg djeteta.

Individualni časovi mogu se održavati svakodnevno tokom redovne školske godine ili tokom ljetnjeg raspusta kod redovnog školskog obrazovanja.

SA BERLITZ PROGRAMIMA UČENJE ENGLESKOG JEZIKA PREDSTAVLJA OTKRIĆE SVAKOGA DANA!

Look & See – Play. Learn. Make. Connect.

Look & See program učenja engleskog jezika namijenjen uzrastu od 4 do 7 godina. Izrađen je u saradnji sa Nacionalnom geografijom i prilagođen Berlitz metodologiji rada sa najmlađima uzrastima – puno pjesme, igara i zadovoljnih osmijeha. Oblikovan je kroz pjesme, igru i vrijednosti koje podstiču radoznalost, maštu i razumijevanje i gdje djeci nije dosadno.

Savremeni udžbenici, radne sveske plus poseban dodatak za one koji žele da znaju više – pristup onlajn vježbama za samostalan rad (nije zamjena za redovnu zadaću).

Podijeljen na tri nivoa jezičkog znanja – od početnika do onih koji su savladali osnove, najmlađima nudi snažnu jezičku osnovu i priprema ih za čitanje i pisanje, sa lekcijama koje sadrže uvode u gramatičku pripremu kao i vježbe pisanja.

Look – The world is an amazing place!

Look je namijenjen uzrastu od 8 do 11 godina, takođe prilagođen Berlitz metodologiji rada sa djecom.

Savremeni udžbenici, radne sveske plus poseban dodatak za one koji žele da znaju više – pristup onlajn vježbama za samostalan rad (nije zamjena za redovnu zadaću )

Karakterišu ga autentične priče i savremene teme članaka, praćene predivnim fotografijama prirode, istorijskih mjesta i svjetskih čuda. Poučni kratki filmovi, videi i objave Nacionalne geografije, prilagođeni su uzrastu djeteta, dok istovremeno proširuju interesovanja djece i van učenja engleskog jezika.

Program sadrži četiri nivoa jezičkog znanja.

Predstavlja odličnu pripremu za vještine potrebne u 21. vijeku.

Time Zones – Become a global citizen.

Time Zones pruža materijale za učenje koji se sastoji iz četiri dijela. Ove materijale je Berlitz takođe razvio kroz svoju dugogodišnju saradnju sa Nacionalnom geografijom. Udžbenik, radna sveska i multimedijalni sadržaji ne samo da pružaju idealan dodatak učenju jezika u školi, već polaznicima pokazuju facinantan svijet koji ih okružuje. Internacionalni sadržaj uči polaznike širom svijeta da poštuju i cijene različite kulture i svijet koji ih okružuje.

Impact – Express yourself!

Program Impact namijenjen uzrastu od 16+ godina i prilagođen je Berlitz metodologiji rada.

Svrha ovog programa je da pomogne polaznicima da se jasno izraze i detaljno obrazlože svoje mišljenje i predstavlja idealnu pripremu za ulazne razgovore na univerzitetima, intervjuima za posao, predavanjima na fakultetima, itd.

90% sadržaja ovih udžbenika je predstavljeno dužim monolozima, pri čemu je polaznicima dato nekoliko minuta da uhvate bilješke, nakon čega se od njih očekuje da pričaju nekoliko minuta bez prekida.

Sastoji se od četiri nivoa jezičkog znanja.

Pripreme za školski program iz engleskog i njemačkog jezika

Ukoliko su Vašem djetetu potrebne dodatne instrukcije kako bi lakše savladalo školsko gradivo, slobodno nam se obratite.  Individualna nastava omogućava prilagođen pristup svakom djetetu posebno, kao i rad prema zadanim ciljevima i zadacima.

Pošaljite upit