fbpx

Pozovite nas +387 (51) 492 521

BILO KOJI JEZIK, JEDNO RJEŠENJE – BERLITZ

Kursevi engleskog jezika

Početna

Engleski jezik

Bez obzira na razloge zbog kojih želite da učite engleski jezik – da li je to zbog putovanja, škole, posla ili nekih drugih privatnih razloga – Berlitz Vam nudi široku lepezu časova engleskog jezika, na način koji je Vama najbolje prilagođen i koji Vam najviše odgovara.

Berlitz metoda® dokazano je najbrži i najefikasniji način učenja stranog jezika. Na časovima se koristi isključivo engleski jezik, sa obučenim predavačima koji predaju po našoj metodologiji. Osjećaj učenja sa Berlitz-om je kao da živite u zemlji čiji jezik učite, jer osim upotrebe samog jezika, učite i vještine komunikacije i kulturološko razumijevanje jezika i njegove upotrebe.

Učite u skladu sa sopstvenim tempom i vježbajte naučeno sa našim posvećenim predavačima. Ne možete da dođete do našeg centra? Onlajn učenje uživo omogućava Vam da prevaziđete i ove prepreke kroz fleksibilnost individualnog onlajn učenja, dajući Vam mogućnost da učite bilo kada i bilo gdje.

Individualni kursevi
engleskog jezika

Grupni kursevi
engleskog jezika

Onlajn kursevi
engleskog jezika

Zašto učiti engleski jezik?

Engleski jezik, kao najzastupljeniji u svetu, važan je kako za posao, tako i za putovanja. Zbog procjena da u 59 zemalja sveta 1,2 milijarde ljudi govori engleskim jezikom, sposobnost samouvjerenog izražavanja na engleskom može vam donijeti mnoštvo prilika.

Zbog poslovnih prilika i globalizacije tržišta, za većinu zanimanja znanje engleskog jezika postaje neophodno koliko i znanje maternjeg jezika.