fbpx

Pozovite nas +387 (51) 492 521

Prilagođeni jezički kursevi i poslovna rješenja

Početna

Prilagođeni jezički kursevi i poslovna rješenja

Dodatne usluge koje možemo da ponudimo Vašoj kompaniji

Kontinuirana edukacija otvara prilike zaposlenima u Vašoj kompaniji. Međutim, za sektor ljudskih resursa koji je konstantno uključen, interne edukacije i programi profesionalnog razvoja zaposlenih zahtijevaju takođe jako mnogo vremena i napora koji počinje od organizacije, preko planiranja programa obuke pa sve do evaluacije same obuke koju su zaposleni prošli.
Zato smo tu da bismo Vam pomogli da upravljate edukacijom i obukama svojih zaposlenih. Sa preko 500 lokacija širom svijeta, nudimo Vam internacionalno prisustvo koji može da preuzme dio planiranja, organizovanja i na kraju same ocjene programa obuke koje ste odabrali za svoje zaposlene.

Sadržaj oblikovan prema Vašim potrebama i zahtjevima

Od priključenja već postojećim grupama koje koriste standardne Berlitz materijale preko individualne nastave i kurseva koji uključuju odgovarajuću industriju i specifičan sadržaj kompanije, nudimo Vam pravi program obuke za svaki od sektora ili pojedinačnih zahtjeva kompanije.

Seminari i radionice u Vašim prostorijama

Ukoliko planirate seminare na engleskom jeziku, prema posebnim sadržajima i temama, tu smo da Vam pomognemo – od momenta planiranja do održavanja i povratne informacije – obezbjeđujući Vam integrisanu i profesionalnu pomoć. Prisustvo seminarima i radioicama ima bezbrojne prednosti, uključujući poboljšanje vještina komunikacije, sticanje i usvajanje znanja od stučnjaka, umrežavanje i povezivanje sa drugima sličnih i istih interesa, te jačanje motivacije i samopouzdanja.
Osluškujući potrebe svojih polaznika, te zahvaljujući brzim promjenama u savremenom poslovanju, Berlitz je razvio široku lepezu tematskih seminara i radionica namijenjenih bankarstvu i finansijama, računovodstvu i poreskim pitanjima (PDV), zatim prodaji, ljudskim resursima, marketingu i reklamiranju, prezentacijama, pregovorima i poslovnim sastancima, poslovnoj korespodenciji, konferencijskim pozivima, odnosu sa klijentima kao i ostalim intrepersonalnim vještinama koje olakšavaju svakodnevni poslovni i privatni život pojedinca.

Testiranje i procjena

U skladu sa jezičkom nastavom i kursom koji održavamo, prije početka samih kurseva vršimo testiranje i procjenu jezičkog znanja Vaših zaposlenih – testiranje možemo organizovati ili u Vašim prostorijama ili kod nas u centru. Rezultati testa su bazirani na Berlitz nivoima, koji se vrlo lako mogu dovesti u vezu sa skalom Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike (CEFR skala).

Pošaljite upit