Pozovite nas +387 (51) 492 521

Grupni kursevi jezika za djecu

Početna

Grupni kursevi jezika za djecu 

Iskusite zabavni dio stranih jezika

U skladu sa našim načinom rada, djeca i mladi su podijeljeni u grupe prema starosnoj dobi i jezičkom znanju – uobičajena starosna podjela je sljedeća:

  • Uzrast od 4 do 5 godina
  • Uzrast od 6 do 7 godina
  • Uzrast od 8 do 11 godina
  • Uzrast od 12 do 15 godina i
  • Uzrast od 16+ godina.
 

Na ovaj način se podstiče interakcija između djece sličnog uzrasta, interesovanja i mogućnosti, što rapidno ubrzava sam proces usvajanja znanja i opuštajuću atmosferu kako za polaznike tako i za predavače.

Iskustvo učenja prema Berlitz metodologiji je potpuno drugačije od školskog načina učenja – ne postoji pritisak niti učenje napamet, samo dobra motivacija i zabavan način usvajanja gradiva (zadaće se i kod nas rade 😊).

U Berlitz-u postoje sljedeći načini rada u grupama sa djecom i mladima

Časovi za najmlađe se izvode dva puta sedmično, dok se za djecu školskog uzrasta nastava izvodi jednom sedmično u trajanju od 90 minuta. Programi za stariju djecu i mlade su dvosemestralni i traju koliko i redovna školska godina.

Nastava počinje u prvoj sedmici februara i prvoj sedmici septembra.

Časovi se održavaju u skladu sa uzrastom djece – najmlađe kroz pjesme, igru i vrijednosti podstičemo na radoznalost, maštu i razumijevanje – zato kažemo da djeci nije dosadno i ne doživljavaju svoje časove kao suvoparno učenje, već zabavnu aktivnost kojoj se raduju. Starijoj djeci se pristupa kroz uzbudljive priče, različite interesne sfere i zabavne aktivnosti kao što je gluma i igranje uloga.

Grupni kursevi jezika za djecu uživo

Grupni kursevi jezika za djecu onlajn

FAQs

Standardni kursevi jezika za djecu su iz engleskog i njemačkog jezika, dok su ostali jezici na upit – francuski, italijanski i španski.

U grupama uzrasta 4 do 5 godina maksimalan broj djece je 6, dok u ostalim uzrastima maksimalan broj djece je 8.

Za engleski jezik, Berlitz je u saradnji sa Nacionalnom geografijom razvio sopstvene udžbenike koji se koriste tokom kurseva i ne prate programe u našim osnovnim niti srednjim školama, dok se za njemački i ostale jezika koriste udžbenici koji su preporučeni od strane Berlitz-a (Huber i Klett za njemački, Hachette za francuski, itd).

Znanje latinice nije neophodno kako biste upisali svoje dijete na naš kurs, jer kroz program djeca uče da kopiraju slova i vremenom nauče i latinično pismo. Svakako, preporuka je u svim slučajevima da se zadaće redovno rade kao i da se koriste dodatne onlajn vježbe koje naši udžbenici sadrže. Na taj način Vaše dijete koristi i dobija maksimum od učenja.

Da, na kraju djeca dobiju sertifikate o završenom kursu.

U toku zimskog semestra, pauza je prvih 15 dana mjeseca januara, zbog velikog broja vjerskih i državnih praznika. Kako se kurs završava nakon zimske pauze, nema potrebe da brinete o nadoknadama, jer su već uključene u rasporede. Tokom ljeta pauze za grupe su tokom jula i avgusta.

Naravno. Naš metod i način rada ne prate školski program, tako da se ovaj vid nastave organizuje najčešće individualno uz posebno pripremljen plan i program.

Pošaljite upit