fbpx

Pozovite nas +387 (51) 492 521

Grupni kursevi za odrasle

Grupni jezički kursevi uživo

Početna

Grupni kursevi za odrasle

Naučite strani jezik u malim grupama

Berlitz grupna nastava Vam nudi ležerno grupno okruženje, pri čemu ste potpuno posvećeni novom jeziku, gdje učite da govorite intuitivno, kroz razgovor. Nastava se odvija u redovnim i fiksnim terminima. Učesnici su na istom nivou jezičkog znanja, što svakom od učesnika pomaže da ostane motivisan i angažovan budući da svi napredujete zajedno. Za kratko vrijeme ćete govoriti sa više samopouzdanja, kako za vrijeme časova tako i u svakodnevnom životu.

Na našim grupnim jezičkim kursevima od prvog časa učite govoriti, čime se dugoročno postižu najbolji rezultati. Berlitz metoda® je najefikasniji i dokazano najučinkovitiji način učenja stranih jezika, a njenom primjenom postiže se najtrajniji rezultat. U toku kursa potpuno ste uronjeni u jezik koji učite, bez prostora za Vaš maternji jezik, gradeći tako svoje znanje postepeno uz posvećene predavače.

Svi polaznici jednog stepena moraju biti prethodno testirani i grupe formirane u skladu sa početnim znanjem polaznika – motivisanost i angažovanost polaznika tako nije dovedena u pitanje. U vrlo kratkom roku sami ćete osjetiti napredak, početi razgovarati sa više samopouzdanja kako u toku nastave, tako i u svakodnevim situacijama.

Standardne grupe jezičkih kurseva pokreću se dva puta u toku godine – zadnja sedmica februara i zadnja sedmica septembra. Intenzivni kursevi te jezički kursevi iz posebnih oblasti organizuju nekoliko puta godišnje u fiksnim terminima.

Naši grupni jezički kursevi u namijenjeni onima koji:

  • Žele da uče kroz interakciju sa ostalima iz okruženja
  • Žele da uče prema fiksnom rasporedu i terminima, kako bi mogli planirati unaprijed i ostati u toku sa učenjem i dostignutim ciljevima
  • Traže rješenje koje im je finansijski isplativije