fbpx

Pozovite nas +387 (51) 492 521

BILO KOJI JEZIK, JEDNO RJEŠENJE – BERLITZ

Grupni kursevi španskog jezika

Početna

Grupni kursevi španskog jezika

Svaka osoba dodaje malo raznolikosti jeziku načinom izgovaranja reči, naglaskom ili neverbalnim znakovima koje koristi, jer jezik nije egzaktna nauka. Dakle, kada je u pitanju učenje novog jezika, sjajno je čuti što više glasova, izgovora i načina savladavanja određenog jezika. Učenje španskog jezika u našim malim grupama pruža vam priliku da razvijate svoju veštinu govora kroz učešće u razgovoru i kroz simulaciju stvarnih životnih situacija. Prednost je što ćete biti okruženi drugim učenicima koji takođe uče španski. Počnite da govorite španski jezik od prvog dana.

Tokom kursa primjenjuje se Berlitz metoda® i način učenja – pri čemu se koristi isključivo španski jezik, interakcija i razgovor na španskom konstantno teče – od prvog do posljednjeg časa, bez obzira na Vaš početni procijenjeni nivo jezičkog znanja. Ovaj interaktivni pristup može značajno povećati brzinu kojom učite. Odmah ćete početi da učite nove riječi i izraze i koristite ih na času. Razgovor na španskom jeziku će doprinijeti svim polaznicima u grupi da brzo napreduju, a ponavljanje će vam pomoći da zapamtite ono što učite.

Berlitz metoda® pomaže ljudima da uče nove jezike više od jednog vijeka. Sav materijal za kurseve kreiran je tako da poboljša naše tehnike učenja. Imaćete pristup svim digitalnim materijalima i u svoje slobodno vrijeme možete da učite kako biste ubrzali svoj napredak. Materijal u kombinaciji sa našim odličnim predavačima omogućava vam da naučite španski jezik onoliko brzo koliko vam je potrebno.

Grupni časovi španskog jezika imaju unapred utvrđen raspored nastave koji vam omogućava da u skladu s tim planirate svoje vrijeme.

Standardni grupni kursevi španskog jezika za odrasle počinju u oktobru i februaru.

Organizacija standardnih kurseva obuhvata:

  • Malu grupu (do 8 polaznika) i fiksne termine– učite uživo i onlajn
  • Besplatno testiranje potencijalnih polaznika
  • Raspored – 15 sedmica, 4 časa sedmično 
  • Digitalne interaktivne Berlitz knjige ili Berlitz knjiga u fizičkom obliku (u zavisnosti od kursa, nivoa ili izabranog jezika)

Prijava za kurs