Pozovite nas +387 (51) 492 521

BILO KOJI JEZIK, JEDNO RJEŠENJE – BERLITZ

Individualni kursevi francuskog jezika

Početna

Individualni kursevi francuskog jezika ​

Berlitz individualni kursevi francuskog jezika kombinuju sve prednosti dokazane Berlitz metode® sa prednostima samostalnog individualnog rada sa predavačem. Nastava se odvija na odabranom jeziku, u ovom slučaju to je francuski jezik, a naši predavači Vam pomažu da prevaziđete sve prepreke i jezičke barijere, navodeći Vas da govorite najmanje polovinu vremena. Imate potpunu fleksibilnost da odaberete kada će se časovi održavati i koliko će kurs trajati. Uz pažnju predavača Vaša motivacija se održava na maksimalnom nivou, što doprinosi brzom dostizanju Vaših postavljenih jezičkih ciljeva.

Ovi kursevi Vam pružaju fleksibilnost neophodnu u današnjem vremenu. Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da stignete u centar na čas, dovoljno je da nam javite da čas pomjerimo ili isti održimo onlajn. Ova fleksibilnost pomaže Vam da uštedite vrijeme, istovremeno napredujete i radite na svojim jezičkim ciljevima.

Ne nalazite se u blizini centra? Nema problema. Vi kreirate Vaš put učenja uz Berlitz individualni kurs. Onlajn časovi vam omogućavaju da učite bilo kada i bilo gdje i da mnogo brže napredujete, jer će predavač biti usmjeren ka Vašim ciljevima i vremenu koje imate na raspolaganju. Sve što Vam je potrebno je stabilna internet veza.

 

Prednosti individualnih kurseva

  • Prilagođen program Vašim jezičkim ciljevima i potrebama
  • Brzi rezultati i povećanje samopouzdanja polaznika korištenjem Berlitz metode®
  • Posvećeni i kvalifikovani predavači
  • Maksimalna fleksibilnost u odabiru termina kursa kao i dužine trajanja samog kursa – Vi određujete tempo i postavljate dinamiku učenja

 

Individualni kurs je idealan za one koji:

  • Preferiraju da uče sopstvenim tempom – Vi odlučujete koliko ćete brzo ćete preći na sljedeći nivo
  • Želite maksimalnu posvećenost predavača i mogućnost da govorite i aktivno koristite novi jezik više od polovine vremena provedenog na času sa svojim predavačem
  • Za cilj imaju da pređu neku specifičnu temu, da se pripreme za važnu poslovnu priliku ili neki drugi važan privatan cilj.

Prijava za kurs