fbpx

Pozovite nas +387 (51) 492 521

Individualni kursevi uživo

Početna

Individualni kursevi uživo

Individualni časovi omogućavaju Vam da učite u privatnosti učionice, zajednički ssa predavačem pri čemu razvijate plan i tok kursa koji odgovara Vašim postavljenim jezičkim ciljevima i vremenskom okviru.

Važno je napomenuti da Vam individualni časovi uživo daju fleksibilnost da nadoknadite iste onlajn. Ukoliko niste u mogućnosti da prisutvujete zakazanom času iz bilo kojeg razloga, a ne želite da ga propustite, čas možete zakazati onlajn preko jedne od platformi koje koristimo. Na ovaj način se držite datog plana i napredujete ka postavljenim jezičkim ciljevima.

Fleksibilnost u učenju

Časovi se odvijaju prema Vašem rasporedu i načinu učenja. Nije važno Koliko časova imate sedmično, bićete uključeni u razgovor na novom jeziku od prvog dana.

Individualni časovi namijenjeni su onima koji:

  • Daju prednot personalizovanom pristupu
  • Radije uče prema sopstvenom rasssporedu – sami odlučuju koliko brzo ili sporo žele da uče

Žele makssimalno da iskoriste priliku da pričaju i vježbaju novi jezik

Nudimo nekoliko tipova individualnih časova:

Standardni individualni časovi

Berlitz privatna individualna nastava je izuzetno flekibilan program učenja, prilagođen isključivo Vašim potrebama i postavljen je tako da se prilagodi Vašem životnom stilu i rasporedu.

Ovaj program uključuje 40 časova u trajanju od po 45 minuta. Raspored je dva puta sedmično u trajanju od po 90 minuta i nastava se završava za 10 sedmica.

Compact program

Berlitz privatna nastava kroz Compact program je veoma sličan standardnim individualnim časovima, međutim ovdje postoji razlika u trajanju i rasporedu časova. Naime, ovaj intenzivni program nudi minimalno 20 časova sedmično prema Vašem traženom raporedu. Jednom potvrđen raspored kod Compact programa se ne može mijenjati i maksimalno trajanje programa je dvije sedmice. Ovaj program je odličan za one koji žele obnoviti i naučiti odabrani jezik vrlo brzo i takođe je personalizovano oblikovan i podržan od strane naših predavača.

Premium individualni časovi

Premium individualna nastava Vam na raspolaganje stavlja raspored prema Vašim zahtjevima, pri čemu je raspored predavanja prema ovom programu minimalno jednom sedmično u trajanju od 60 minuta. Ovaj program je veoma sličan standardnim individualnim časovima, međutim ovdje postoji razlika u trajanju. Ovaj program namijenjen je onima koji imaju brz životni tempo, a ne žure sa savladavanjem odabranog jezika, već im on predstavlja dodatnu aktivnost, koju mogu da uklope u svoje poslovne i društvene aktivnosti. Kod Premium programa nastava se otkazuje najkasnije 24 sata prije zakazanog časa.

Super-intenzivni kursevi

Berlitz Total Immersion® program predstavlja posebno intenzivan i efikasan način učenja, gdje je intenzitet učenja podignut na maksimalan nivo, što znači 10 do 12 nastavnih jedinica dnevno, sa kvalifikovanim Berlitz predavačem, usmjerenih na govorno izražavanje i komunikaciju, pri čemu govorite vise od 50% vremena. Nudimo Vam Berlitz Light Total Immersion® i Berlitz Full Total Immerssion®.

Total Immersion® program Vam pomaže da ostvarite svoje jezičke ciljeve u rekordnom roku. Kvalifikovani Berlitz predavači se mogu koristiti širokim izborom materijala iz raznih vrsta industrije i područja interesa, čime stičete znanja koja možete koristiti u svakodnevnom životu, povećavajući svoje samopouzdanje pri korišćenju jezika u svim životnim situacijama.

Total Immersion® program je idealan za polaznike koji imaju određenu jezičku osnovu, ne mogu da se prilagode fiksnim terminima i imaju jasan jezički cilj pred sobom.

Koje su osnovne karakteritike Berlitz Total Immersion® programa?

• Cijeli dan / Berlitz Full Total Immerssion®/ od 09.00 -15.30 časova, fokusirano najviše na konverzacione vještine i razgovor, sa pauzom za ručak u trajanju od sat vremena, koja je uključena u program gdje ne razgovarate na maternjem jeziku sa predavačem
• Pola dana / Berlitz Light Total Immersion®/ od 09.00 – 12.00 časova, ali ovdje možete izabrati vrijeme u koje želite da Vam nastava počne
• Pažnja predavača je usmjerena isključivo na Vas, pri čemu imate dvostruki ča sa dva predavača
• Sadržaj i teme su oblikovane tako da odgovaraju Vašim potrebama, Vašem polu ili željenoj destinaciji
• Dostupno je od Berlitz level 3
• Časovi se mogu održavati u našoj školi, u Vašoj kancelariji ili kombinacijom ove dvije opciije
• Vidljiv napredak se postiže od jedne do tri sedmice