Pozovite nas +387 (51) 492 521

BILO KOJI JEZIK, JEDNO RJEŠENJE – BERLITZ

Individualni onlajn kursevi engleskog jezika

Početna

Individualni onlajn kursevi engleskog jezika

Individualni onlajn kurs vam omogućava da učite jedan na jedan sa predavačem uživo, uz dokazanu Berlitz metoda® koja vam omogućava najbrže i najefikasnije učenje jezika.

Najbolje od svega – ovaj kurs nudi maksimalno prilagođavanje Vašim potrebama i savršen je za učenike kojima je potrebna fleksibilnost u rasporedu, brzo usmjeravanje na konkretnu temu ili za one koji žele potpunu posvećenost ličnim i odabranim jezičkim ciljevima.

Onlajn učenje jezika sa predavačem uživo

Svi individualni kursevi podrazumjevaju učenje uživo sa predavačem koji je visoko kvalifikovan po globalnim Berlitz standardima. Pomoću ovog kursa učite jedan na jedan sa predavačem, što omogućava veću posvećenost i prilagođavanje nastavnog plana i programa Vašim potrebama učenja. Individualni pristup Vam omogućava da se više fokusirate na oblasti koja su vam potrebne. To bi mogla biti gramatika, govor, slušanje, specijalizovani vokabular ili određena ciljana jezička sposobnost koju želite da unapredite.

Moći ćete da razgovarate sa svojim predavačem kako biste odredili cilj i dinamiku kursa. Ova mogućnost razlikuje Berlitz onlajn časove od drugih onlajn kurseva jezika.

Najveća razlika je tome što naši onlajn kursevi kao osnovu nude konverzaciju i posvećenost predavača, što je najbitnije ukoliko želite svoj novi jezik aktivno da koristite u razgovoru.

Zakažite Vaše časove

Individualni onlajn kursevi jezika vam pružaju mogućnost da napravite svoj lični raspored nastave. Ova opcija vam omogućava da učite kada ste slobodni i da planirate raspored kako želite, u skladu sa Vašim svakodnevnim obavezama i rasporedom.

Učite kada i gdje želite

Onlajn učenje jezika pruža fleksibilnost i jednostavnije učenje jezika.
Možete da učite sopstvenim tempom i uštedite vrijeme za dolazak na određenu lokaciju.

Uz Berlitz-ove individualne onlajn časove:

  • Nema putovanja
  • Nema parkinga
  • Nema saobraćaja
  • Nema postavljenog rasporeda
  • Nema ograničenja lokacije
  • Sve dok imate stabilnu internet vezu i mirno okruženje možete da započnete i nastavite svoje jezičko putovanje.

Vaš predavač posvećen je Vama i Vašem jezičkom napretku i postizanju ciljeva.

Ovakav način pruža neprocenjivu podršku našim polaznicima kako bi bili sigurni da je postignut maksimum iz kursa i ostvareni postavljeni jezički ciljevi.

Prijava za kurs